ADVERTISEMENT
Life

Andreea Berecleanu se mândrește cu fiul ei! Cât de mare și frumos a crescut Petru – FOTO

Autor: Miora Ciută | 30.06.2020 | 16:21
Andreea Berecleanu se mândrește cu fiul ei! Cât de mare și frumos a crescut Petru - FOTO
Andreea Berecleanu, câștig de cauză în procesul împotriva fostului soț, Andrei Zaharescu Sursa foto: Captură TV

Andreea Berecleanu are doi copii de care este foarte mândră, mai ales că ambii seamănă foarte bine cu ea, cel puțin la capitolul studiu. Petru, fiul cel mic, a moștenit mai mult trăsăturile tatălui, Andrei Zăhărescu, în special ochii.

ADVERTISEMENT

Pentru că a fost ziua lui, fosta prezentatoare de la Antena 1 a postat o imagine cu tânărul, care a crescut mai înalt decât ea.

Dacă sora lui este dornică de afirmare, postând imagini cu ea aproape goală, Petru este mai discret și preferă să fie o persoană mai rezervată cu aparițiile sale, inclusiv pe internet.

ADVERTISEMENT

Andreea Berecleanu are un fiu de nota 10

Petru Zahărescu are 15 ani, însă, la prima vedere, pare un tânăr de 20 de ani. El este mult mai înalt decât mama lui și seamănă cu tatăl lui din ce în ce mai mult.

” Știți cum erau numiți domnitorii pe vremuri? Ștefan cel Mare, Radu cel Frumos, Mihai Viteazu? Cam așa îi spun și eu băiatului meu, Petru cel Bun! Adică așa este trecut inclusiv în telefonul meu. Astăzi e ziua numelui de botez și o trăim așa cum ne place. De fapt, cum îi place lui, în primul rând! Să trăiești sănătos, demn, frumos și inspirat! ”, a scris Andreea Berecleanu pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Stiti cum erau numiti domnitorii pe vremuri? Stefan cel Mare, Radu cel Frumos, Mihai Viteazu? Cam asa ii spun si eu baiatului meu, Petru cel Bun! Adica asa este trecut inclusiv in telefonul meu. Astazi e ziua numelui de botez si o traim asa cum ne place. De fapt, cum ii place lui, in primul rand! Sa traiesti sanatos, demn, frumos si inspirat!❤️

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on

Andreea Berecleanu s-a despărțit de Antenă după 17 de ani

Fosta prezentatoare a apărut prima dată la știri alături de Andrei Zăhărescu, în  1996, iar apoi au fost văzuți împreună atât la Pro TV, cât și la Antena 1.Fosta vedetă a Antenei 1 a început munca de jurnalist la 18 ani, la ziarul Cuvântul și România Liberă, în 1993. Un an mai târziu a fost prezentatoare/redactor la SOTI.

Andreea Berecleanu a colaborat un an cu Antena 1, după care s-a mutat la Pro TV din 1995 până în 2003, când s-a reîntors la Antena 1 pentru știrile de la ora 19:00, rivalizând cu fosta colegă de trust, Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

În august 2010, Andreea Berecleanu a rămas singură la pupitrul știrilor, Andreei Zăhărescu a părăsit televiziunea, dar și viața de familie. Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 în februarie 2020. În prezent, soțul Andreei este doctorul Constantin Stan.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!