Sport

Andreea Bododel a lovit din nou! După 7-2 cu Rapid, cea mai „fierbinte” fană a constănțenilor a spus cât se termină Farul – FCSB. Foto

Andreea Bododel știe cât se va termina partida Farul - FCSB. Cea mai „fierbinte” fană a constănțenilor a prezis deznodământul meciului.
21.05.2023 | 08:21
Andreea Bododel știe deznodământul partidei Farul - FCSB. Foto: Instagram - @andreeabododel.
ADVERTISEMENT

Farul și FCSB se luptă la Ovidiu cu titlul SuperLigii pe masă. Partida incendiară urmează să aibă loc duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Andreea Bododel, fana numărul 1 a constănțenilor, merge pe victoria echipei lui Gică Hagi.

Andreea Bododel știe deznodământul finalei Farul – FCSB

Andreea Bododel a intrat în atenția publică, după mesajul ironic postat la finalul partidei Farul – Rapid, scor 7-2. Cunoscută sub titulatura de cea mai înfocată fană a Farului, Andreea Bododel nu s-a abținut nici înaintea derby-ului decisiv dintre Farul și FCSB.

ADVERTISEMENT

Printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Andreea Bododel le-a transmis celor peste 100.000 de urmăritori pe ce scor să mizeze la partida Farul – FCSB. În cazul în care va câștiga, formația pregătită de Gică Hagi va deveni campioana României.

După ce a fost întrebată care crede că va fi rezultatul partidei, Andreea Bododel a mers pe două variante: „2 sau 3-1 pentru noi”, a fost pronosticul Andreei Bododel, cea mai înfocată fană a Farului. Andreea Bododel, fosta soție a fostului fotbalist Tibi Bălan, a fost în tribună la ultimele meciuri de pe teren propriu ale Farului.

ADVERTISEMENT

Andreea Bododel

Andreea Bododel, așteptată în tribună la Farul – FCSB

Este bine cunoscut faptul că gazdele nu au pus la vânzare bilete pentru partida cu FCSB. Mulți dintre cei care au făcut rost de tichete pentru partida de la Ovidiu au ales să nu meargă la meci, ci să facă profit. Astfel, două bilete au ajuns să se vândă și cu 500 de euro.

Plecând de la acest context, Andreea Bododel a făcut o postare virală pe rețelele de socializare. „Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos”, a fost propunerea celei mai înfocate fane a Farului. Andreea Bododel a făcut aluzie la contextul scandalului cu biletele, deoarece a mărturisit ulterior că totul a fost o glumă.

ADVERTISEMENT

„Taxată” de Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după ironia lansată la finalul partidei cu scor istoric, Farul – Rapid, scor 7-2, Andreea Bododel a mărturisit într-o altă postare că va fi prezentă în tribună la „finala” campionatului.

Mai mult decât atât, Andreea Bododel a fost prezentă la conferința de presă susținută de Gică Hagi înaintea meciului cu FCSB. Tibi Bălan și Andreea Bododel au fost căsătoriți timp de un an, iar cei doi au împreună un băiat. Fosta animatoare și fostul fotbalist au divorțat în urmă cu aproximativ 8 ani.

ADVERTISEMENT

Farul se află cu un punct în fața celor de la FCSB înaintea partidei directe. Cu o victorie, FCSB va urca pe prima poziție și poate evolua cu titlul pe masă la derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Fără un rezultat pozitiv la Ovidiu, echipa lui Elias Charalambous este eliminată din cursa pentru titlu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „GG” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT