Sport

Andreea Bododel, show total cu Gică Hagi la petrecerea de titlu: s-au prins într-o horă oltenească! Farul, dedicație specială pentru cea mai frumoasă fană. Foto

Andreea Bododel a fost în prim plan la petrecerea de titlu a celor de la Farul. S-a pozat cu medalia la gât, a fost la petrecerea „marinarilor” și a făcut show cu Hagi
23.05.2023 | 18:10
Andreea Bododel, alături de Gheorghe Hagi și trofeul SuperLigii
ADVERTISEMENT

Andreea Bododel a lovit din nou după ce Farul Constanța a câștigat titlul și a petrecut cu „marinarii” până în zori. Pe teren, la club, sau în centrul orașului, fana numărul unu a campionilor a făcut spectacol.

Andreea Bododel a dansat cu Gheorghe Hagi la petrecerea de titlu a Farului

Andreea Bododel a fost în delir după ce Farul a câștigat SuperLiga. Fosta soție a lui Tibi Bălan a intrat pe teren, s-a pozat cu medalia la gât și cu trofeul alături de Gheorghe Hagi, iar la petrecerea din club s-a dezlănțuit.

ADVERTISEMENT
Andreea Bododel a primit o medalie de campion de la cei de la Farul după festivitatea de premiere
Andreea Bododel a primit o medalie de campion de la cei de la Farul după festivitatea de premiere

Frumoasa jurnalistă a ieșit la o horă oltenească și a dansat chiar alături de Gheorghe Hagi, momentele fiind imortalizate chiar pe pagina ei oficială de Instagram. VEZI VIDEO AICI

Fana numărul unu a „fariștilor” a fost prezentă și în Piața Ovidiu din Constanța, alături de alți invitați ai clubului și a surprins bucuria suporterilor pe rețelele sociale și a petrecut alături de Stere Halep.

ADVERTISEMENT
Andreea Bododel, alături de Stere Halep, la petrecerea de titlu a celor de la Farul din Piața Ovidiu
Andreea Bododel, alături de Stere Halep, la petrecerea de titlu a celor de la Farul din Piața Ovidiu

Andreea Bododel, dedicație specială din partea jucătorilor de la Farul: „Zâna zânelor!”

Cea mai sexy fană a Farului a făcut furori la petrecerea de titlu a celor de la Farul care a avut loc într-un club din Constanța. Jucătorii constănțeni i-au dedicat superbei tinere melodia „Zâna zânelor”, interpretată de formația Pindu.

La microfon solistul a anunțat în repetate rânduri: „Pentru Bododel”, „Zâna zânelor, Bododel!”, în timp ce jucătorii fredonau melodia. Momentul a fost imortalizat de asemenea într-un video poveste pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Asocierea cu Farul i-a adus superbei brunete un capital imens de fani. Contul ei a explodat și a ajuns la peste 120 de mii de urmăritori, iar video-urile, pozele și comentariile Andreei Bododel au strâns zeci de mii de reacții.

Unii dintre suporteri au comparat-o pe Andreea Bododel cu Ivana Knoll, bomba-sexy a Croației de la Campionatul Mondial din Qatar, care i-a băgat în boală și pe arabi și pe europeni și a devenit virală pe internet.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Tibi Bălan a pus pe jar fanii înainte de Farul – FCSB: „Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos”

Andreea Bododel s-a amuzat de prețurile halucinante la care ajunseseră biletele pentru marea finală a SuperLigii dintre Farul și FCSB: „Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos (4* plus)”, a scris ea pe Instagram.

Robert Niță s-a amuzat pe seama postării și a tachinat-o pe Bododel: „Eu nu vreau să merg la meci, dar am două bilete București – Salonic, dacă se găsește cineva, eu oricum trebuie să călătoresc. Andreea, dacă ești interesată. Eu le-am plătit, m-a încurcat cineva care trebuia să meargă, n-am cum să vin, dar am un loc liber, un bilet de avion.

Andreea, dacă știi pe cineva care ar vrea că tot am mai glumit noi cu postarea precedentă. Mergem cu avionul, nu e tramvai acolo, cu bărcuța frumos. Doritorii intrați pe pagina de Facebook”.

ADVERTISEMENT