Sport

Andreea Cioboată, noul ofițer de presă de la Rapid. Cu ce se va ocupa Lucian Ionescu de acum înainte

Rapid continuă seria schimbărilor în structura organizatorică și a numit-o pe Andreea Cioboată în funcția de ofițer de presă.
08.07.2024 | 18:26
Andreea Cioboata noul ofiter de presa de la Rapid Cu ce se va ocupa Lucian Ionescu de acum inainte
Rapid continuă seria schimbărilor în structura organizatorică și a numit-o pe Andreea Cioboată în funcția de ofițer de presă. Sursă foto: Facebook FC Rapid 1923
ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună, acționarul majoritar Dan Șucu l-a instalat ca președinte al clubului din Giulești pe fostul mare internațional Viorel Moldovan, acesta înlocuindu-l pe Daniel Niculae.

Rapid a numit-o pe Andreea Cioboată în funcția de ofițer de presă

Schimbările la nivel administrativ au continuat la gruparea ”alb-vișinie”, iar acum Andreea Cioboată a fost anunțată ca fiind noul ofițer de presă al Rapidului. În vârstă de 32 de ani, ea îl înlocuiește pe Lucian Ionescu.

ADVERTISEMENT

Andreea Cioboată, care este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, va face parte și din echipa de comunicare a clubului. Ea a lucrat în jurnalism sportiv, marketing sportiv, social media și timp de 5 ani a avut propria agenție de marketing online.

A dezvoltat proiectul personal numit ”Ruj pe Bară”, în care a scos în evidență componenta socială a fotbalului și a pasiunii pentru Rapid. Anul trecut a început un nou proiect, bazat pe incluziunea femeilor în peisajul stadioanelor, numit ”Brigada Rapidistelor”.

ADVERTISEMENT

”Sunt o rapidistă fericită. Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giulești. Sunt entuziasmată că pot aplica toată experiența acumulată până acum tocmai în cadrul clubului pe care îl iubesc. Voi trata Rapidul cu respect, cu grijă și cu profesionalism, așa cum am făcut întotdeauna”, a declarat Andreea Cioboată, pentru site-ul oficial al clubului.

”Andreea reprezintă un transfer important pentru echipa media a Rapidului, și ne bucurăm că va fi alături de noi. Este o rapidistă adevărată, cu multă experiență pe partea de comunicare și ne va ajuta să avem o imagine și mai bună a Rapidului, prin diversele campanii pe care le-am pregătit pentru viitorul apropiat”, a spus Alex Paraschiv, managerul departamentului de media.

ADVERTISEMENT

Lucian Ionescu se va ocupa de relația cu legendele clubului

Fostul ofițer de presă al clubului Rapid, Lucian Ionescu, a fost numit Brand Manager la Rapid Old Boys, acolo unde se va ocupa de sectorul destinat foștilor jucători, dar și al istoriei Rapidulului, urmând a fi ”liantul” între club și legende.

”În 2019, atunci când Rapid a promovat în Liga 3, am fost chemat să mă întorc acasă, între ai mei. Timp de 5 ani, cu vremuri bune, cu vremuri mai puțin bune, din postura de ofițer de presă am încercat să pun și eu umărul la creșterea Rapidului.

ADVERTISEMENT

Acum a sosit momentul unor alte provocări, într-o zonă definitorie pentru mine. O zonă a legendelor, a istoriei, a tot ce poate uni trecutul cu prezentul și viitorul la Rapid”, a afirmat Lucian Ionescu.

Cu doar o săptămână înainte de începerea unui nou sezon în SuperLiga, antrenorul Neil Lennon a mărturisit că își dorește să întărească câteva poziții importante prin transferuri cheie și a anunțat că mai mulți jucători tineri vor fi împrumutași la alte echipe

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși