Life

Andreea Esca a dezvăluit ce contract are la Pro Tv, dar și ce salariu primește

Andreea Esca le-a dezvăluit fanilor ce fel de contract are la Pro Tv și a vorbit și despre suma de bani pe care o primește.
30.09.2021 | 19:54
Andreea Esca a dezvaluit ce contract are la Pro Tv dar si ce salariu primeste
Andreea Esca a dezvăluit ce contract are la Pro Tv, dar și ce salariu primește. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Apare pe sticlă din 1995. În ultima perioadă a fost întrebată în mai multe rânduri dacă se gândește să se retragă din televiziune.

De fiecare dată răspunsul ei a fost același. Deocamdată nu își dorește să facă altceva, chiar dacă de-a lungul timpului a primit o grămadă de oferte.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a vorbit despre contractul pe care îl are, dar și despre salariul său în emisiunea lui Marius Manole, Întrebarea Mesei Rotunde.

Andreea Esca a dezvăluit ce contract are la Pro Tv, dar și ce salariu primește

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate și longevive prezentatoare de știri din România. A apărut prima dată pe micul ecran în urmă cu 26 de ani. Știrista a spus mereu că își iubește meseria și nu și-a dorit niciodată să facă altceva.

ADVERTISEMENT

Dacă unele prezentatoare au renunțat după o perioadă la pupitrul știrilor, Andreea Esca nu s-a gândit la așa. Aceasta a reamintit faptul că în alte țări nu este nicio problemă dacă prezentatorii nu mai sunt tocmai tineri.

“Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani. În alte țări mult mai mult preț pe… să fii tânără, să arăți bine.

ADVERTISEMENT

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a spus Andreea Esca în podcastul lui Marius Manole. 

Ce spune Andreea Esca despre salariul pe care îl primește

Mereu au existat discuții în legătură cu salariul primit de vedetă. Au existat tot felul de speculații și supoziții, dar nimeni nu știe exact ce sumă primește aceasta de la Pro Tv, așa că Andreea Esca le-a răspuns curioșilor.

ADVERTISEMENT

“Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a glumit știrista.

Vedeta a recunoscut că și-a dorit în urmă cu ceva timp să realizeze un talk-show, dar a renunțat la idee.

“Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine și asta însemna să renunț la știri și să fac doar asta. Și nu pot să fac asta, așa că am abandonat.

Știrile sunt știri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon și după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta”, a mai spus Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
Tags: