Life

Andreea Esca a dezvăluit dacă a intervenit în relația Alexiei Eram cu Mario Fresh: „Dumnezeu cu mila”

Andreea Esca și Alexia Eram au făcut dezvăluiri despre relația pe care o au. Cele două au mărturisit că sunt bune prietene, dar relația lor mai suferă și certuri.
14.04.2022 | 16:46
Andreea Esca a dezvaluit daca a intervenit in relatia Alexiei Eram cu Mario Fresh Dumnezeu cu mila
Andreea Esca a dezvăluit dacă a intervenit în relația Alexiei Eram cu Mario Fresh: „Dumnezeu cu mila”. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Esca și fiica ei au făcut dezvăluiri despre relația lor, dar și despre stilul vestimentar al fiecăreia. Cele două au mărturisit că se înțeleg ca două prietene. Iată ce a spus știrista despre relația de iubire a fiicei sale.

Andreea Esca și Alexia Eram, dezvăluiri despre relația pe care o au. Ce a spus despre Mario Fresh

Prezentatoarea știrilor Pro TV a mărturisit că ea și Alexia Eram se înțeleg foarte bine și au o relație întocmai ca a unor prietene, presărată cu momente bune, dar și cu certuri. De asemenea, vedeta a spus și cum se raportează la relația fiicei sale cu Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Astfel, Andreea Esca a afirmat că nu vrea să se bage în viața personală a fiicei sale și cel mai important lucru este mai degrabă să asculte ce are fiica ei de spus decât să își spună părerea.

„Suntem prietene, ne certăm ne împăcăm. Ne certăm de la prostii, mai avem și certuri. 

Normal că vrei să știi ce se întâmplă în relație, important e să nu îți dai cu părerea. Spui așa, ce crezi și după Dumnezeu cu mila!”, a dezvăluit știrista.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram și Andreea Esca au două stiluri vestimentare complet diferite

Alexia Eram și Andreea Esca au recunoscut că au două stiluri vestimentare care nu se aseamănă deloc. De altfel, fiica vedetei de la Pro TV a mărturisit că nu are pasiunea pentru modă de la mama ei și că Andreea Esca chiar îi cere opinia referitor la ținutele purtate la evenimente.

„Nu am luat pasiunea pentru modă de la mama. Cumpără tot ce e colorat, dacă are un desen, nu contează de unde este. Ea tot timpul mă întreabă cum să se îmbrace de la evenimente”, a spus Alexia Eram.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andreea Esca a mărturisit că fiica sa poartă destul de mult treninguri, lucru pe care ea nu l-ar face niciodată.

„Nu m-aș îmbrăca niciodată în trening. Poate la sport. La vârsta ei purtam fuste foarte scurte, când ești scund…”, a dezvăluit Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Un obiect vestimentar pe care ar vrea Alexia Eram să îl „fure” din dulapul mamei sunt pantofii, dar nu poartă același număr la picior.

„Aș vrea să îi împrumut pantofii, nu pot să mai iau niciun pantof, port cu 2 numere mai mari. Nu avem același stil. Câte o geantă mi-ai mai luat și nu ai mai adus nimic înapoi”, a dezvăluit știrista.

ADVERTISEMENT