ADVERTISEMENT
Life

Andreea Esca a împlinit 48 de ani! Surpriza de proporții pusă la cale de Alexia Eram a fost transmisă live

Autor: Madalina Moraru | 31.08.2020 | 12:14
Andreea Esca a împlinit 48 de ani! Surpriza de proporții pusă la cale de Alexia Eram a fost transmisă live

Andreea Esca a împlinit 48 de ani, iar știrista a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Vedeta celor de la PRO TV a marcat cifra atât de importantă de pe tort și a avut parte de o surpriză de proporții din partea Alexiei Eram.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Esca i-a pregătit mamei sale celebre o foarte multe momente festive. Fanii din mediul online care le urmăresc pe cele două au fost la rândul lor foarte încântați de imaginile transmise de Alexia, pe Instagram.

Prezentatoarea de știri are o relație foarte apropiată cu fata ei, ajunsă la vârsta studenției. Cele două au împărtășit o grămadă de activități comune și în perioada stării de urgență, când românii au petrecut mai mult timp în casă.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a împlinit 48 de ani! Ce surpriză i-a pregătit Alexia Eram mamei celebre. Totul a fost transmis live

De asemenea, aniversarea din acest an a regăsit-o pe Andreea Esca după o sperietură zdravănă. Din pricina diagnosticului primit atât de ea, cât și de soțul ei, dar și de fiul celor doi, cu noul virus, vedeta a decis să nu rămână alături de familie și să sărbătorească.

De aceea, Alexia Eram, care a scăpat ca prin urechile acului de problema medicală, a pus la cale o petrecere surpriză. Alături de tort, decorațiuni și o transmisiune live pe InstaStory, din timpul momentelor festive, tânăra a postat și câteva imagini rare cu Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la PRO TV poate fi observată așa cum era în urmă cu câțiva ani când abia devenea mamă, fiind într-o postură cum n-au mai văzut-o românii până acum.

Pozele postate pot fi admirate și în continuare și au fost răsplătite cu o sumedenie de aprecieri din partea internauților. La rândul ei, doar pe Instagram, Andreea Esca este urmărită de peste jumătate de milion de persoane, atât conaționali și nu numai!

ADVERTISEMENT
Andreea Esca a împlinit 48 de ani! Surpriza de proporții pusă la cale de Alexia Eram a fost transmisă live
Alexia Eram a publicat o serie de imagini rare cu Andreea Esca, din primii ani de când devenise mămică, pe Instagram

Familia Andreei Esca a trecut printr-o foarte mare sperietură odată cu diagnosticările de coronavirus. Petrecerea intimă a fost completată de părinții vedetei, care au avut măștile de protecție pe față, deoarece au o vârstă înaintată.

La fel a procedat și prezentatoarea, care a împlinit sâmbătă, pe 29 august, vârsta de 48 de ani. Fanii, dar și prietenii foarte apropiați au felicitat-o în mod virtual și i-au urat mai ales foarte multă sănătate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!