Life

Andreea Esca a publicat un mesaj trist pe Instagram. Ce a transmis prezentatoarea știrilor de la Pro TV

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute știriste din România, a lăsat o postare îngrijorătoare în mediul online.
26.10.2021 | 15:49
Andreea Esca a publicat un mesaj trist pe Instagram Ce a transmis prezentatoarea stirilor de la Pro TV
Andreea Esca a publicat un mesaj trist pe Instagram. Ce a transmis prezentatoarea știrilor de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a publicat un mesaj trist pe una dintre rețelele sale de socializare. Vedeta a transmis un lucru important pentru toată lumea perioada aceasta.

Știrista vorbește despre ceva estențial pentru toată lumea, făcând referire la situația pandemiei de la noi și numărul tot mai mare de cazuri Covid-19.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca susține că nu mai găsește niciun motiv pentru a zâmbi, postarea din social media șocându-i pe cei care o urmăresc.

Andreea Esca, mesaj îngrijorător. Ce a spus știrista de la Pro TV

„Perioadă în care îmi e din ce în ce mai greu să zâmbesc… Dar sper să fie bine”, este mesajul postat de Andreea Esca pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu vorbește cu foarte mare ușurință despre pandemia de coronavirus, deși în urmă cu ceva vreme a fost infectată cu noul tip de coronavirus.

Se întâmpla în vara lui 2020 când prezentatoarea de la Pro TV mărturisea că a avut Covid-19, la fel și soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram.

ADVERTISEMENT

Din păcate, și unul dintre copii a prezentat simptome specifice virusului din China. Este vorba de Aris, asta pentru că fiica știristei, Alexia Eram, nu mai locuia cu ei în aceeași casă.

Andreea Esca, totul despre infectarea cu noul tip de coronavirus

„Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu.

ADVERTISEMENT

Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

Numai că mi s-a părut ciudat că era aproape a 3-a zi în care făcea febră și era febră foarte mare, aproape de 40 de grade. De obicei, când pățea așa ceva, se întâmpla o singură noapte în care avea, nu știu, febră 38, și a doua zi era în regulă.

Atunci ne-am impacientat și am chemat salvarea. Ne-am făcut testul de coronavirus. El a ieșit pozitiv, eu am ieșit negativ. Bineînțeles că imediat a fost dus la spital”, a povestit Andreea Esca într-un interviu pentru protv.ro.

ADVERTISEMENT