Life

Andreea Esca a reacționat la scandalul dintre Alexia Eram și Antonia. Ce i-a spus fiicei sale

19.10.2020 | 09:54
Andreea Esca a reactionat la scandalul dintre Alexia Eram si Antonia Ce ia spus fiicei sale
Andreea Esca, reacție fermă în scandalul Alexiei Eram cu Antonia. Ce i-a transmis fiicei sale. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Scandalul care a izbucnit între Alexia Eram și Antonia i-a pus capac Andreei Esca. Astfel, prezentatoarea de la Pro TV a hotărât să intervină și să o pună la punct de fiica sa.

Alexia Eram și Antonia au încetat să țină orice legătură, nu se mai urmăresc în mediul online, iar acum nici partenerii lor nu mai sunt în relații bune, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și-ar fi calmat fiica și i-ar fi zis niște cuvinte dure, mai ales că scandalul a dus-o prea departe. Numele Alexiei ei apare aproape zilnic în presă din această cauză, așa că prezentatoarea a decis să ia măsuri.

Andreea Esca a reacționat la scandalul dintre Alexia și Antonia

Abi Talent a fost cel care a declarat că Alexia Eram și Antonia au încheiat orice legătură din cauza unui scandal. Cele două vedete au început acest conflict în urmă cu aproximativ o lună și nu se mai pot tolera reciproc.

ADVERTISEMENT

Antonia a declarat pe rețelele de socializare că a fost trădată de Mario Fresh și iubita lui după ce aceștia ar fi bârfit-o împreună cu alți prieteni. Cântăreața nu a făcut niciodată referire la ei în mod direct, însă fanii au înțeles mesajul.

Mai mult, Alex Velea și Mario Fresh au pus capăt prieteniei, iar motivul ar putea fi chiar această tensiune dintre iubitele lor.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a intervenit în acest scandal și a încercat să o facă pe Alexia să înțeleagă că a exagerat și că certurile din mediul online nu o vor ajuta cu nimic. Astfel, i-a interzis să mai fie implicată în conflictul care a zguduit lumea showbiz-ului.

“Andreea este o femeie cerebrală și cu un bun simț ieșit din comun. Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.”, a declarat un apropiat de-al vedetei, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca ar fi rugat-o pe fiica ei să înceteze cu postările la adresa Antoniei și să meargă mai departe. Se pare că tânăra a înțeles, într-un final, din moment ce nu a mai postat nimic legat de ceartă. Alexia este apropiată de mama ei și au o relație exemplară. Din acest motiv, discuția a făcut-o să înțeleagă din prima că trebuie să se calmeze.

“I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles, mai ales că ea și mama ei au o relație extrem de apropiată. Zici că sunt cele mai bune prietene, nu mamă și fiică.”, a declarat aceeași sursă.

Potrivit spuselor lui Abi Talent, Antonia l-ar fi rugat pe iubitul ei să nu-i mai permită lui Mario Fresh să vină la studio cu Alexia Eram, iar de aici ar fi izbucnit conflictul.

 

ADVERTISEMENT