Life

Andreea Esca, anunț important despre plecarea de la știri. Cât va mai sta la Pro TV

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România, în prezent mărturisind când va mai sta la pupitru.
29.08.2021 | 13:49
Andreea Esca anunt important despre plecarea de la stiri Cat va mai sta la Pro TV
Andreea Esca, anunț important despre plecarea de la știri. Cât va mai sta la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta apare pe sticlă de 26 de ani, din ianuarie 1995, precizând că de-a lungul timpului a primit numeroase oferte de a pleca la alt post de televiziune sau pentru a intra în politică.

Știrista este foarte mulțumită de munca sa și face totul cu mare plăcere, integrându-se de minune în echipa știrilor Pro TV, dovadă că nu se gândește să schimbe macazul prea curând.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Andreea Esca crede că ar putea să mai rămână ani buni pe micile ecrane, asta dacă mintea și chipul o ajută în acest sens.

Andreea Esca, despre plecarea de la Pro TV. Ce a transmis

„Desigur că am primit multe de-a lungul timpului, dar nu m-am gândit la ele. Nu mi s-au părut…Nu am luat niciodată în calcul să plec de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Nu știu. Dacă mă ține mintea și fața, da (ar putea să mai stea încă 26 de ani la Pro TV). Suntem la televizor, oamenii se uită la asta.

Deci trebuie să te țină mintea și chipul. Așa e, despre asta e vorba. De contract? Nu, nu e genul meu să mă plâng… în general, de nimic. Consider că dacă ceva nu îmi place, nu e bine, vorbesc despre asta și rezolv problema.

ADVERTISEMENT

Nu sunt genul de persoană care să mă plâng și să trăiesc acolo frustrată și supărată. Cred că absolut orice lucru se poate rezolva”, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru libertatea.ro.

Andreea Esca a refuzat să intre în politică. Ce afaceri are

Celebra prezentatoare de știri de la Pro TV recunoaște că a primit oferte de a intra în politică, dar spune că nu este deloc interesată de acest domeniu.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta are propriile afaceri la care trebuie să se gândească. Mai exact, știrista este redactorul șef al propriei reviste, A-list Magazine și deține un business la Porumbacu de Sus, în apropierea Sibiului.

Proiectul a plecat de la simplu fapt că a vrut să salveze o casă de lemn care ar fi ajuns pe foc. Ulterior, Andreea Esca a mai salvat alte locuințe și a făcut un complex turistic cu căsuțe din lemn restaurate.

Căsuțele sunt complet utilate și aduse la confortul modern și sunt așezate pe un teren în satul bunicului știristei, localitate în care merge destul de des.

ADVERTISEMENT