ADVERTISEMENT
Life

Andreea Esca, apariție inedită la pupitrul știrilor Pro TV. Cum și-a schimbat celebra coafură

Andreea Esca a avut o apariție inedită la pupitrul știrilor Pro TV. Vedeta și-a schimbat celebra coafură.
Autor: Andreea Stanaringa | 19.05.2021 | 15:07
Andreea Esca, apariție inedită la pupitrul știrilor Pro TV. Cum și-a schimbat celebra coafură
Andreea Esca, apariție inedită la pupitrul știrilor Pro TV. Cum și-a schimbat celebra coafură. Sursa foto: Pro TV

Andreea Esca și-a făcut o schimbare de look și a apărut la pupitrul știrilor cu o altă coafură, diferită de cea pe care o știu toți românii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita prezentatoare este recunoscută pentru coafura ei încă din 1995, de când s-a lansat la Pro TV. Chiar dacă vremurile s-au schimbat, pieptănătura Andreei Esca a rămas aceeași.

Andreea Esca, apariție inedită la pupitrul știrilor Pro TV. Cum și-a schimbat celebra coafură

Andreea Esca este cea mai cunoscută prezentatoare de știri din România și are aceeași coafură încă de pe 1 decembrie 1995, atunci când a prezentat știrile de la Pro TV pentru prima dată.

În 25 de ani, lungimea părului a rămas aproape la fel. Singurul lucru diferit este culoarea, întrucât știrista și-a deschis părul de la prima ei apariție și până acum.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a mai ondulat părul, din când în când, însă niciodată nu a optat pentru o altă tunsoare. Nici de data aceasta nu s-a tuns, însă a ales să facă ceva diferit.

Prezentatoarea știrilor Pro TV de la ora 19 și-a prins câteva șuvițe la spate, astfel că a avut fruntea liberă. Această apariție a fost o surpriză pentru fani, care s-au obișnuit cu pieptănătura ei clasică, cu cărare într-o parte.

Andreea Esca la pupitrul știrilor Pro TV
Andreea Esca și-a prins o parte din păr la spate. Sursa foto: captură YouTube

De ce nu-și schimbă Andreea Esca coafura

Nu de puține ori s-a speculat că Andreea Esca ar avea un contract cu Pro TV prin care ar fi obligată să-și păstreze coafura care a consacrat-o.

ADVERTISEMENT

De mai bine de un sfert de veac, blondina nu și-a făcut schimbări radicale, așa că fanii au presupus că nu ar avea voie. Vedeta a demontat acest „mit” și a spus adevărul.

Cu ceva timp în urmă, Andreea Esca a declarat că nu există niciun contract care să-i impună cum să-și coafeze părul, ci este o alegere personală. În plus, vedeta susține că această pieptănătură îi încadrează perfect fața.

ADVERTISEMENT

Știrista a spus, totuși, că singurele schimbări pe care și le-ar face ar fi să-și lase părul să mai crească puțin sau să revină la culoarea naturală, care este mai închisă.

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot…

ADVERTISEMENT

Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă”, spunea jurnalista în 2013.

Andreea Esca a avut și părul puțin mai lung de-a lungul timpului, dar niciodată nu a făcut modificări majore. Vedetei îi stă bine cu orice coafură, mai ales că arată cu 20 de ani mai tânără, deși are 48 de ani.

Din 1995, Andreea Esca prezintă știrile Pro TV de la ora 19. A fost înlocuită doar în timpul concediilor de odihnă sau de maternitate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!