Life

Andreea Esca, apariție de senzație la PRO TV. Prezentatoarea de știri a întors privirile tuturor

Andreea Esca a avut o apariție de senzație la PRO TV, cu ocazia filmărilor speciale pentru 1 Decembrie. Jurnalista a fost mai elegantă ca niciodată și machiată puternic.
02.12.2021 | 13:25
Andreea Esca aparitie de senzatie la PRO TV Prezentatoarea de stiri a intors privirile tuturor
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a renunțat pentru o clipă la look-ul care a consacrat-o. A apărut așa cum puțini oameni au ocazia să o vadă.

Prezentatoarea știrilor de la PRO TV, care de mai bine de 20 de ani a adoptat același stil, a vrut să facă o schimbare importantă.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, Andreea nu a îndrăznit degeaba, căci îi vine foarte bine atât noua tunsoare cât și machiajul pe care l-a adoptat.

Andreea Esca, look senzațional de Ziua României

Vedeta și-a conturat bine ochii și a ales să asorteze ținuta roșie cu niște cercei prețioși, deborând a glamour autentic.

ADVERTISEMENT

Pe lângă petrecere și voie bună, prezentatoare de la PRO TV a vorbit și despre ce înseamnă pentru ea Ziua Națională a României, pentru care postul tv a pregătit programe speciale ieri.

„Dacă România ar fi o persoană ar fi extrem de frumoasă, inteligentă, tenace. Care nu s-ar da bătută, deși ar avea foarte multe hopuri de trecut. Mă simt mândră că sunt româncă în fiecare weekend în care mă duc la Porumbacu, unde am reușit să creez un loc frumos”, a povestit Andreea Esca pentru pagina de Youtube a postului PRO TV.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai mari figuri de pe micile ecrane, căci, se poate spune că odată cu ea s-a născut cu adevărat televiziunea comercială de la noi.

Prezentatoarea de știri a debutat în televiziune în 1992, dar s-a remarcat în 1995, la PRO TV

Vedeta prezintă știrile de la PRO TV din anul 1995. Debutul ei în media a fost, de fapt, în luna ianuarie 1992. Andreea a dat atunci un casting pentru postul de prezentator la SOTI.

ADVERTISEMENT

Vedeta și-a încercat atunci norocul, cu toate că nu avea experiență în lumea televiziunii. A impresionat și a luat castingul fără probleme. În ziua următoare a primit drept sarcină să prezinte știrile la această televiziune.

Momentul SOTI a avut o relevanță uriașă în cariera ei, căci de atunci s-a pregătit temeinic din punct de vedere profesional, mai ales că nu era jurnalistă.

Puțini știu că prezentatoarea care a dat celebrul „Bună seara, România! Bună seara, București” pentru prima oară la PRO TV a făcut și un stagiu la CNN, de unde a învățat câteva secrete ale televiziunii.

Astăzi, Esca este în continuare una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri de la noi. Este nelipsită de la pupitrul știrilor de la PRO.

ADVERTISEMENT