Life

Andreea Esca are un preferat la Survivor România 2022. Pe cine susține prezentatoarea

Cunoscuta prezentatoare a decis să le dezvăluie fanilor pe cine susține la Survivor România 2022. Andreea Esca a avut și un mesaj pentru preferata sa.
25.01.2022 | 10:55
Andreea Esca are un preferat la Survivor Romania 2022 Pe cine sustine prezentatoarea
Andreea Esca are un preferat la Survivor România 2022. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Andreea Esca urmărește emisiunea Survivor România 2022 și le-a dezvăluit fanilor pe cine susține în competiție.

Prezentatoarea a postat un mesaj clar pe contul de socializare în dreptul unor imagini în care apare Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele care participă anul acesta la Survivor se mai numără CRBL, Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu sau Otilia Bilionera.

Andreea Esca are un preferat la Survivor România 2022. Pe cine susține prezentatoarea

Noul sezon Survivor România a început pe 16 ianuarie la Pro Tv. Andreea Esca urmărește și ea emisiunea și a anunțat în mod public pe cine susține.

ADVERTISEMENT

“Laura, sunt cu ochii pe tine”, a scris prezentatoarea în dreptul unor imagini în care apare cunoscuta influenceriță.

Printre vedetele care se luptă anul acesta pentru marele premiu de 100.000 de euro se numără Andreea Tonciu, CRBL, Cătălin Zmărăndescu, Otilia Bilionera sau Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

Luni seara, Roxana Ciuhulescu a părăsit competiția. Aceasta a fost luată cu ambulanța după ce s-a simțit rău pe 23 ianuarie. A reușit să câștige jocul de imunitate personală, însă medicii i-au transmis să nu mai continue.

A fost luată în mijlocul nopții cu targa și dusă la spital. Nu și-a revenit, iar pe data de 24 ianuarie, fosta prezentatoare nu a putut să intre pe traseu în jocul pentru imunitate. De asemenea, medicii i-au recomandat și fostului fotbalist, Robert Niță, să nu participe în această probă.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, Otilia Bilionara și Andreea Tonciu, în cursa pentru eliminare

După plecarea Roxanei Ciuhulescu, Laura Giurcanu a primit colanul de imunitate. În ediția din 24 ianuarie, trei concurenți au fost propuși spre eliminare. Robert Niță, Otilia Bilionara și Andreea Tonciu.

Cătălin Zmărăndescu l-a propus pe Robert Niță, iar Laura pe Otilia Bilionera, chiar dacă aceasta a adus cele mai multe puncte echipei în jocul de imunitate.

“Este foarte greu, dar trebuie să iasă în acest moment un nume din gura mea”, iar acela este Otilia, a spus Laura în consiliu.

Decizia acesteia i-a uimit pe mai mulți concurenți.

Elena Chiriac și CRBL au propus-o spre eliminare pe Andreea Tonciu.

“Pentru că a cedat psihic încă din primele în care am ajuns în show-ul ăsta. Se poate spune că trage în jos echipa și pentru că chiar dacă este o persoană minunată, nu este Survivor”, a declarat Elena la Pro Tv. 

“Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor”, a spus și CRBL.

ADVERTISEMENT