Life

Andreea Esca, așa cum nu ai văzut-o niciodată. A început să plângă în direct la TV. Ce s-a întâmplat

Andreea Esca (50 de ani) a avut parte de un moment emoționant de ziua sa de naștere. Prezentatoarea a izbucnit în lacrimi într-o emisiune de divertisment.
30.08.2022 | 11:52
Andreea Esca asa cum nu ai vazuto niciodata A inceput sa planga in direct la TV Ce sa intamplat
Andreea Esca, întâlnire cu o persoană care i-a marcat viața. Știrista a izbucnit în lacrimi. Sursa foto: captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Știrista a apărut așa cum nu ai văzut-o niciodată. A început să plângă în direct la TV, după ce a început să vorbească despre persoana care i-a marcat viața. Este vorba de învățătoarea care i-a fost ca un mentor în primii ani de școală.

Andreea Esca, întâlnire cu o persoană care i-a marcat viața. Știrista a izbucnit în lacrimi

Andreea Esca a primit un cadou special în ziua în care a împlinit 50 de ani. S-a revăzut cu învățătoarea din școala generală pe care o consideră ca o a doua mamă. Doamna Stavăr este apropiată de familia vedetei.

ADVERTISEMENT

„E foarte important ca cei mici să aibă educatori cu har, ei pot fi mai importanți decât părinții. Pentru mine, doamna Stavăr a fost ca a doua mamă. Cred că acum are 84 de ani, mai mare ca mama.

S-a hotărât să ne facă să plângem, Cătălin. Probabil e de la vârstă. Sunt nora doamnei, așa era prevăzut, dar nu ne-am mai înțeles. Așa ziceam noi două pentru că are un băiat foarte frumos, care era mult mai mare ca mine atunci.

ADVERTISEMENT

Stăteam vis-a-vis, ne duceam împreună la școală, veneam de la școală. Eu îi mulțumesc pentru tot, pentru pasiunea mea pentru teatru, este clar că de aici a pornit, m-a învățat să vorbesc bine, clar, corect”, a mărturisit știrista în emisiunea La Măruță de la Pro TV.

Andreea Esca, bucurie imensă la împlinirea a 50 de ani

Andreea Esca a marcat schimbarea prefixului printr-o petrecere specială, însă cea mai mare bucurie la împlinirea a 50 de ani a fost întâlnirea cu învățătoarea. Știrista este convinsă că mama sa a fost încântată să le vadă împreună.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a fost o elevă silitoare și exemplară, după spusele cadrului didactic care are numai cuvinte de laudă. Doamna Stavăr și-a amintit inclusiv banca în care stătea celebra știristă de la Pro TV, care era una dintre preferatele sale.

„Așa te-am învățat eu, să plângi? Nu, să râzi, să petreci. Am ales-o șefa clasei, colegii o iubeau foarte mult, era iubită de familia mea, era invitata mea mereu la teatru.

ADVERTISEMENT

Stătea în banca întâi, pe rândul de la mijloc. Ea rămâne preferata mea dintre eleve”, a completat învățătoarea, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT