Life

Andreea Esca, așa cum rar a fost văzută! Ce a făcut la ziua fiicei sale, Alexia Eram

Andreea Esca a fost sufletul petrecerii zilei de naștere a fiicei sale, Alexia Eram. Vedeta PRO TV s-a unduit mai bine ca multe dive!
02.09.2021 | 11:17
Andreea Esca asa cum rar a fost vazuta Ce a facut la ziua fiicei sale Alexia Eram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca s-a distrat de minune la ziua fetei sale, Alexia Eram. Pe contul de Instagram al vedetei a apărut un filmuleț în care prezentatoarea știrilor de la PRO TV a arătat o altă latură a sa, neștiută de mulți.

Petrecăreață, cu zâmbetul pe buze și cu mișcări care i-a lăsat pe toți mască, Esca a știut să facă atmosfera la party-ul organizat cu ocazia zilei de naștere a fetei sale, într-un local din Capitală.

ADVERTISEMENT

N-au lipsit nici prietenii apropiați ai Alexiei și nici iubitul ei, cântărețul Mario Fresh. Fiica jurnalistei a împlinit frumoasa vârstă de 21 de ani pe 31 august, prilej cu care s-a dat o mare petrecere.

Andreea Esca, cea mai remarcabilă prezență de la ziua fiicei sale

Anul trecut nu s-a putut bucura de o petrecere atât de fastuoasă. Asta din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Măsurile s-au mai relaxat în ultimele luni. După ce lumea a început să se vaccineze s-au redeschis cluburile și restaurantele.

ADVERTISEMENT

Tânăra a dansat împreună cu toți invitații. La un moment dat în cadrul petrecerii a făcut câteva poze care vor rămâne cea mai frumoasă amintire de la această aniversare.

De la petrecere nu a absentat nici tatăl Alexiei, care s-a fotografiat împreună cu nevasta și fiica lui, extrem de zâmbitor și mândru de cele două femei din viața lui.

ADVERTISEMENT

Alexia a ținut să mulțumească oamenilor care au fost alături de ea. Nu i-a uitat nici pe cei care au ajutat-o ca totul să iasă ca la carte.

andreea esca
Andreea Esca a rupt ringul de dans la ziua fetei sale. Foto: Instagram

„Ne revedem la anul cu o petrecere și mai tare”

„Și… ziua mea s-a terminat. Ne revedem la anul cu o petrecere și mai tare și cu o altă tematică. Voiam să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care le-am primit. Sunteți niște drăguți.

ADVERTISEMENT

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost prezenți la petrecere și tuturor celor care m-au ajutat să organizez această petrecere minunată”, este mesajul transmis de Alexia Eram pe Instastory.

Alexia Eram a devenit una din cele mai cunoscute influencerițe din mediul online. Fata Andreei Esca se bucură de un număr destul de mare de urmăritori pe Instagram.

Peste 680.000 de persoane apreciază pagina ei oficială, acolo unde îi ține la curent pe fani cu activitățile sale zi de zi.

 

 

ADVERTISEMENT