Life

Andreea Esca, bătută. Trecutul neștiut al vedetei: ”Îi mai dădeam niște curele”

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi și mai cunoscute prezentatoare de știri, dar care vorbește foarte rar despre copilărie. Vedeta are un trecut mai puțin știut.
05.05.2022 | 17:16
Andreea Esca batuta Trecutul nestiut al vedetei Ii mai dadeam niste curele
De ce a fost bătută Andreea Esca de tatăl ei, în copilărie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Știrista în vârstă de 49 de ani are câteva povești de viață necunoscute de public. Vedeta Ştirilor Pro TV a dezvăluit în urmă cu ceva timp că în copilărie primea corecții din partea părinților, în special de la tată.

De ce a fost bătută Andreea Esca de tatăl ei, în copilărie

Andreea Esca a fost bătută în copilărie de tatăl său, un bărbat serios și sever care a pus mereu accent pe educație și implicit pe notele primite de fiica sa la școală. În plus, vedeta își amintește că figura paternă îi cerea mereu rezultate bune la înot.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Pro TV a povestit de ce a fost pedepsită când era mică, totul pornind de la faptul că tatăl său dorea numai ce era mai bine. Declarația vedetei a fost confirmată chiar de părinte, care nu a ascuns faptul că era dur.

„Nu mai ţin minte, dar când eram foarte supărat, îi mai dădeam şi nişte curele”, a declarat Dumitru Esca, în urmă cu ani buni, conform tabu.ro.

ADVERTISEMENT

Cine sunt şi ce meserie au părinţii Andreei Esca

Andreea Esca are numai cuvinte de laudă pentru părinții săi, cu toate că admite că a avut parte de o educație strictă. Tatăl știristei a avut mereu grijă să o învețe numai de bine pentru un viitor strălucit, chiar dacă era des plecat de acasă.

Figura paternă a lucrat ca inginer-şef la centrala de la Cernavodă, în timpul vacanțelor petrecute pe meleagurile românești arătându-i mereu fiicei sale șantierele sau lucrările pe care le-a ridicat împreună cu echipa sa.

ADVERTISEMENT

Ajuns la vârsta de 83 de ani bărbatul este mândru că a lucrat aproape toată viața pe „șantierele patriei”, asta pentru că i-a plăcut să pună lucruri pe picioare. În plus, Dumitru Esca câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureşti.

Pe de cealaltă parte, Lucia, mama știristei, a fost cea care a trebuit să se ocupe îndeaproape de creșterea fiicei sale. Femeia ar fi vrut să fie manechin, dar nu a reușit să-și împlinească visul și a devenit asistentă medicală.

ADVERTISEMENT

Bunicul vedetei, tatăl mamei sale, a fost deținut politic și din acest motiv Lucia Esca nu a putut să-și urmeze pasiunea. Femeia este elegantă și se menține în formă maximă, prezentatoarea de la Pro TV mărturisind că este mama perfectă.

Cum a ajuns Andreea Esca la Pro TV

Știrista este pe sticlă de aproximativ 30 de ani, debutul având loc la numai 19 ani. Andreea Esca era în primul an de facultate când a aflat de la un coleg că se fac angajări la un post de televiziune privat, și anume Soti TV.

Vedeta a fost aleasă din 100 de candidați care veniseră la probe pentru postul de moderator de știri, amintindu-și că îi era frică. Prezentatoarea a fost trimisă într-o cameră unde a primit un ziar din care a citit „ca la serbare”.

A pornit de jos, primul său salariu având valoarea de 150 dolari, conform viva.ro. Dezvăluirea a fost făcută chiar de directorul de marketing al postului Soti TV, Virgil Popescu. Ulterior, știrista a primit șansa de a vizita redacția CNN.

Iată că de atunci au trecut 30 de ani, Andreea Esca reușind să se mențină pe sticlă. Televiziunea este meseria pe care o cunoaște cel mai bine, dar are afaceri și în domeniul turismului, o pensiune în județul Sibiu.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”