Life

Andreea Esca, Crăciun alături de socri, în Franța. Imagini rare cu întreaga familie a vedetei. Foto

Andreea Esca își petrece anul acesta Crăciunul alături de întreaga familie. Știrista se află în Franța, la socri, acolo unde li s-au alăturat și alte rude, dar și Mario Fresh.
25.12.2021 | 23:52
Andreea Esca Craciun alaturi de socri in Franta Imagini rare cu intreaga familie a vedetei Foto
ADVERTISEMENT

Așa cum a spus mereu, pentru Andreea Esca ziua de 25 decembrie, atunci când se sărbătorește C răciunul, înseamnă familie, iubire, liniște, acasă. 

Anul acesta, știrista de la Pro TV petrece marea sărbătoare a iernii departe de România. Vedeta și-a luat copiii, soțul, părinții, dar și pe Mario Fresh și a plecat în Franța.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca alături de soț, copii, părinți și Mario Fresh
Familia Andreei Esca petrece sărbătorile în Franța. Sursă foto: Instagram

Andreea Esca își petrece Crăciunul în Franța

Acolo i-au așteptat familia internațională a jurnalistei, așa cum îi place ei să spună. Crăciunul este sărbătorit în casa familiei Eram, părinții lui Alexander fiind gazde anul acesta pentru toată lumea.

Cum o astfel de reuniune nu are loc foarte des, Andreea Esca a ținut să imortalizeze momentul de familie, ca mai apoi să publice totul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Este una din puținele dăți în care cei care fac parte din comunitatea sa online îi cunosc pe cei care i-au devenit a doua familie, părinții lui Alexander Eram.

”Crăciun fericit din partea familiei noastre internaționale! Cadourile mele (n.r. copiii) de toate sărbătorile”, a scris Andreea Esca pe pagina personală de Instagram, în dreptul imaginilor de familie.

ADVERTISEMENT
Familia extinsă a Andreei Esca
Andreea Esca își petrece Crăciun cu neamurile din partea soțului. Sursă foto: Instagram

Vedeta a strălucit într-o rochie roșie ca focul

Pentru marea întâlnire, Andreea Esca a îmbrăcat o rochie roșie, din catifea, cu un decolteu adânc, pe care a accesorizat-o cu un colier din perle, în timp ce fiica sa a schimbat două ținute.

Alexia Eram a îmbrăcat inițial o rochie neagră, cu accesorii pe o parte, ca mai apoi, la masa festivă, să se fotografieze într-un costum din două piese, roșu, sacou și fustă, la care a adăugat un top negru și o pereche de pantofi de aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

La fel de eleganți au fost și soțul și fiul, dar și Mario Fresh. În timp ce Alexander a optat pentru o cămașă albă cu sacou negru, fiul și viitorul posibil ginere au purtat câte o bluză simplă, de culori închise.

Îmbrăcați la patru ace au fost și bunicii, dar și restul musafirilor, însă cel mai important aspect este faptul că voia bună nu a lipsit din mijlocul lor, fiecare afișând câte un zâmbet larg pe față.

ADVERTISEMENT