Life

Andreea Esca, decizie strictă în privința fiicei sale. Ce are interzis Alexia Eram

Ce i-a interzis știrista fiicei sale? Alexia Eram nu are voie sub nicio formă să facă acest lucru.
31.10.2021 | 15:51
Andreea Esca decizie stricta in privinta fiicei sale Ce are interzis Alexia Eram
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de știri a vorbit despre fiica sa și despre singurul lucru pe care i-l interzice.

Andreea Esca, decizie strictă în privința Alexiei Eram. Ce nu are ea voie să facă

Chiar dacă a explicat că nu le-a impus niciodată copiilor ei pe cine să iubească, aceasta are o singură decizie strictă.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta de televiziune a explicat că le permite orice copiilor ei și îi lasă să trăiască propriile experiențe, dar este un lucru cu care nu ar fi de acord niciodată.

Mai mult decât atât, ea se teme de această posibilitate. Dar despre ce vorba, mai exact? Andreea Esca a explicat că nu ar fi de acord ca cei doi copii ai săi să aibă relații cu persoane din anturaje dubioase.

ADVERTISEMENT

Ce nu are voie Alexia Eram să facă. Mama sa i-a interzis

Astfel, Andreea Esca a precizat că îi este teama ca Alexia Eram să înceapă să consume droguri, mai ales că acestea sunt tot mai prezente în viața de zi cu zi.

„Singurele lucruri de care mi-e teamă este să n-aibă o influență negativă în sensul… nu știu, droguri…Eu am o oroare de treaba asta, mi se pare că-i cel mai rău lucru care se poate întâmpla.

ADVERTISEMENT

Și realizez, fără să vreau, că sunt din ce în ce mai prezente în viața de zi cu zi”, a declarat Andreea Esca, în podcastul lui Marius Manole.

Andreea Esca, declarații despre plecarea de la Pro TV

În cadrul podcastului, Andreea Esca a vorbit și despre o posibilă plecare a ei de la postul care a consacrat-o. Deocamdată, vedeta nu are gânduri de a părăsi postul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Aceasta chiar a dat exemplul televiziunilor din afară, unde există prezentatori care sunt foarte în vârstă și încă sunt plăcuți de public.

„Eu cred că până te dau afară sau îți găsesc un înlocuitor. În America am văzut că au emisiuni și la 90 de ani (…).

Depinde și de emisiune. Dacă e vorba de știri, cred că poți să prezinți până mai târziu, pentru că este vorba despre credibilitate, despre ceea ce spui și nu neapărat de cât de frumoasă ești”, a mai povestit Andreea Esca.

ADVERTISEMENT