Life

Andreea Esca, detalii despre dificultățile din carieră: ”Sunt oameni care mi-au făcut lucruri foarte rele”

Andreea Esca a oferit detalii despre momentele dificile pe care le-a avut, până acum, în cariera de jurnalist.
11.09.2022 | 15:24
Andreea Esca detalii despre dificultatile din cariera Sunt oameni care miau facut lucruri foarte rele
Ce momente dificile a avut Andreea Esca în carieră. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a împlinit de curând 50 de ani și este una dintre cele mai renumite și îndrăgite prezentatoare de știri, din țară. Jurnalista a dezvăluit ce momente dificile a avut în carieră, până acum.

Andreea Esca, dezvăluiri despre greutățile din carieră. Colegii de breaslă au vrut să-i facă rău

Andreea Esca spune că de-a lungul timpului au fost colegi de breaslă care i-au făcut rău, însă, ea a uitat de faptele lor și nu de multe ori au fost situații când vorbea cu ei, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de știri consideră că toleranța pe care a dobândit-o odată cu vârsta a ajutat-o să treacă cu vederea multe experiențe neplăcute.

”Sunt oameni care mi-au făcut diverse lucruri foarte rele, iar eu uit complet, chiar uit. Adică în așa fel funcționează mintea mea încât mă întâlnesc cu cineva și încep să vorbesc, apoi altcineva îmi spune: „De ce vorbești cu persona aceasta, nu-ți duce aminte ce a făcut?”

ADVERTISEMENT

Nu, chiar nu-mi aduc aminte. E un sistem de autoapărare care m-a făcut să pot să rezist atâta vreme. Și mai e ceva: cu vârsta, am devenit mult mai tolerantă, pentru că am trecut prin situații și experiențe care m-au făcut să nu mai judec”, a declarat Andreea Esca pentru Adevărul.

Momentul din carieră care a afectat-o profund pe Andreea Esca: ”M-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor”

Andreea Esca a mărturisit și momentul care a afectat-o cel mai mult în profesia sa: a scăpat o înjurătură înaintea unui jurnal, fiind filmată.

ADVERTISEMENT

Jurnalista s-a simțit în acea clipă extrem de jenată, dar și trădată. Cu timpul, a trecut peste acest obstacol.

”M-a durut foarte tare. Era ceva privat, era un moment din afara jurnalului și m-am simțit ca și cum m-a filmat cineva la mine în dormitor. Mi s-a părut o trădare din partea unor colegi de breaslă și n-am înțeles-o niciodată.

ADVERTISEMENT

N-am cum să înțeleg, pentru că eu n-aș face niciodată așa ceva. Dar nu înseamnă că toată ziua mă gândesc la asta. Unii oameni sunt așa”, a mai adăugat Andreea Esca.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, lucrând la Protv de mai bine de 20 de ani. Aici a debutat pe 1 decembrie 1995, cu salutul celebru: ”Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”.

ADVERTISEMENT