Life

Andreea Esca, desființată de cei mai cunoscuți bloggeri. Șerban Huidu, atac dur la adresa prezentatoarei Pro TV, după ce a zis că a avut coronavirus

22.07.2020 | 09:29
Andreea Esca desfiintata de cei mai cunoscuti bloggeri Serban Huidu atac dur la adresa prezentatoarei Pro TV dupa ce a zis ca a avut coronavirus
ADVERTISEMENT

Șerban Huidu, Zoso, Mihai Vasilescu, Cetin, dar și Silviu Iliuță au reacționar după interviul pe care Andreea Esca l-a dat Pro TV-ului, unde a mărturisit că a fost bolnavă de COVID-19.

România s-a împărțit în două tabere după ce știrista a făcut dezvăluirile în premieră, iar bloggerii nu s-au abținut de la comentarii.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți au pus-o la zid pe vedeta tv, iar asta pentru că a încercat să „le bage un pumn în gură ziariștilor”, după cum s-a exprimat și Șerban Huidu.

Andreea Esca, făcută praf de bloggerii Zoso și Șerban Huidu

Vedeta Pro TV a intrat în colimatoriul bloggerilor români, care n-au iertat-o pentru comportamentul său din ultima perioadă. Aceștia o acuză pe știristă că nu a purtat mască și practic nu a respectat prevederile legale în contextul pandemiei COVID-19, în timp ce de la pupitrul știrilor susținea sus și tare că trebuie să purtăm mască, dar și situația îmbolnăvirilor, plus alte detalii de ultimă oră, cele mai importante știri ale zilei la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Șerban Huidu a comentat în stilul caracteristic atât zvonurile cu privire la îmbolnăvirea vedetei Pro TV cu noul coronavirus, cât și apariția televizată a acesteia prin care confirma că a avut coronavirus.

Șerban Huidu: a băgat pumnul în gură colegilor ziariști

„( Andreea Esca, n.r.) Este omul cel mai prezent și vizibil al PROTV-ului și nu e puțin lucru. Totuși a băga pumnul în gură colegilor ziariști (chit că unii dintre ei sunt foarte proști-după cum am scris mai sus) și a le interzice să scrie despre Esca e o greșeală cumplită.

ADVERTISEMENT

Când o persoană ajunge publică, dreptul la viață privată dispare. V-o poate spune fostul premier Boc filmat în budigăi la vestiarul de la sală sau infamul penelist Paul Păcuraru, care-i dădea-n cap în fața calculatorului. Asta înainte de GDPR”, scrie Șerban Huidu pe platforma de blogging.

Zoso: l-a invocat pe un prieten imaginar al multor români

„ N-am prins prima partea e interviului înregistrat difuzat acum la ora 19, dar vreo 10 minute a spus adevăruri alternative, l-a invocat pe un prieten imaginar al multor români, a zis ceva de bine de doctori, lucru care se pupă foarte bine cu prietenul imaginar, a mințit că avea mască la petrecerea aia, deși se vedea din poze și filmări că nu avea, și tot așa. Singura informație reală e că nimeni de la petrecea aia nu mai are, momentan, coronavirus. Ar fi amuzant să le fi dat ea. Cine pune pariu că, dacă i se mai oferă o dată ocazia, o șustă din care să câștige și ea ceva, și Alexia Eram ceva, și ProTV ceva, lasă paza deoparte și o face din nou?, menționează Zoso pe blogul său personal.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

“Între ape, numai ea era pământ”.

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Cetin: diverși oameni care nu pot înțelege propoziții simple

„ Și a fost și interviul Escăi. Mie, personal, mi s-a părut de bun simț și decent, poate și ușor conform cu realitatea, având în vedere că nu a mai existat niciun infectat de la petrecerea vieții.

Ce m-a frapat au fost comentariile în val, lăsate de diverși oameni care nu pot înțelege propoziții simple sau nu pot emite propoziții simple, comentarii care au ca numitor comun expresia medicina și religia nu se exclud, totul bazat pe faptul că Esca spune ceva de genul Cât ești în spital, lași religia și te încrezi în medici. Ah, o toantă a scris chiar că placebo este un fenomen religios. E o tâmpenie masivă”, a menționat Cetin pe blogul personal.

Silviu Iliuță: Esca a fost creată de Sârbu

”Chiar nu vă dați seama că Esca a fost creată de Sârbu pentru a ține românii în fața televizoarelor, iar el să le trimită prin antene chestii cum ar fi cipurile 6G care te fac să te uiți la știri și la reclame! Ai, ai, ai, ce naivi sunteți, mă! Păi ei, prin reclamele alea vă fac să cumpărați ceva de care nu aveți nevoie. Esca vă bagă în cap asta, dirijată de Sârbu, care e dirijat de Bill Gates și care face roboți. Esca e robot. Ca om Esca nu există. Greu pricepeți! Și Eram, cică „soțul” ei. Pai el există, mă? Dacă există, îl chema „Sunt”, nu „Eram”. Jos masca, bă!”, a specificat și Silviu Iliuță pe blogul personal, scrie wowbiz.ro.

Andreea Esca, interviu la Pro TV despre coronavirus

Știrista a mărturisit într-un interviu acordat lui Cosmin Stan că atât ea, cât și soțul și fiul lor au fost infectați de noul coronavirus. Cu lacrimi în ochi și într-o postură în care nu a mai fost văzută vreodată, diva de pe Pache a dezvăluit că a trecut prin clipe de foc, însă cel mai afectat a fost Alexander Eram, care a ajuns la terapie intensivă, nu a mai putut respira singur și a fost nevoie de intervenția medicilor care l-au intubat.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei tv, nu a fost testată pozitiv, dar asta și pentru că ea nu locuiește cu familia sa, ci cu Mario Fresh în apartamentul pe care părinții i l-au făcut cadou în urmă cu câteva luni.

 

ADVERTISEMENT