Life

Andreea Esca, fără sutien la plajă? Detaliul care a dat-o de gol pe știrista de la Pro TV

Andreea Esca a apărut fără sutien la plajă? Iată detaliul care a dat-o de gol pe știrista de la Pro TV, care profită de zilele de concediu.
03.08.2021 | 17:47
Andreea Esca fara sutien la plaja Detaliul care a dato de gol pe stirista de la Pro TV
Andreea Esca, fără sutien la plajă? Detaliul care a dat-o de gol pe știrista de la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca i-a surprins pe internauți după ce s-a fotografiat în timp ce făcea plajă. Știrista de la Pro TV le-a dat fanilor de înțeles că a renunțat la sutien.

Vedeta lipsește câteva zile de la pupitrul știrilor pe care le prezintă de aproape 26 de ani. Blondina se află în vacanță în satul în care a copilărit, acolo unde se simte mereu foarte bine.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, fără sutien la plajă? Detaliul care a dat-o de gol pe știrista de la Pro TV

Andreea Esca i-a lăsat fără cuvinte pe internauți după ce a postat niște imagini în timp ce făcea plajă. Știrista a mers în vizită la Porumbacu, Sibiu, satul unde a crescut.

Îndrăgita prezentatoare a postat o fotografie în care sutienul cu care fusese îmbrăcată într-o altă imagine era agățat de o scară, cel mai probabil pentru a se usca după ce vedeta s-a scăldat în râu.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca nu s-a pozat fără sutien, ci doar a dat de înțeles că a renunțat la această piesă vestimentară pentru a o lăsa la uscat.

Andreea Esca
Andreea Esca, fără sutien la plajă? Sursa foto: Instagram

Știrista de la Pro TV a postat mai multe fotografii din vacanță, de care profită din plin. După ce s-a scăldat în râu, aceasta s-a relaxat și a profitat de liniștea din natură.

ADVERTISEMENT

Fanii au apreciat-o pe Andreea Esca pentru naturalețea ei și nu au ezitat să-i lase zeci de comentarii, în afară de miile de aprecieri la fotografii. Iată doar câteva dintre mesajele internauților:

„Ce frumos peisaj, câtă liniște, exact ce trebuie ….relaxare liniștită frumoasa mea!”; „Bună dimineața! Ce frumos este să vezi o femeie naturală! Acest lucru spune multe despre ceea ce ești și ce reprezinți! O zi minunată, Andreea, ai legătura!”; „Frumos tare pe râul Porumbacu! Un colț de rai”.

ADVERTISEMENT

Unii dintre internauți au apreciat faptul că, deși își permite să meargă într-o vacanță extravagantă, Andreea Esca a ales să se relaxeze în locul unde a crescut, preferând simplitatea.

Andreea Esca lipsește de la Pro TV

Luni seară, 2 august, Andreea Esca nu și-a făcut apariția la pupitrul Știrilor Pro TV. Se pare că vedeta încă nu s-a întors din vacanță și are de gând să mai rămână câteva zile la Porumbacu.

Oana Andoni este cea care a înlocuit-o pe colega ei la știrile de la ora 19, așa cum s-a întâmplat și cu alte ocazii.

De mai bine de 25 de ani, Andreea Esca este văzută zilnic, în timpul săptămânii, la pupitrul știrilor de la Pro TV. Vedeta a lipsit doar atunci când a avut concedii de maternitate sau de odihnă.

ADVERTISEMENT
Tags: