Life

Andreea Esca, gest uluitor după ce a fost infectată cu noul coronavirus. A stârnit un val de reacții

03.08.2020 | 09:54
Andreea Esca gest uluitor dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus A starnit un val de reactii
Andreea Esca, alături de soțul ei, francezul Alexandre Eram. Sursa foto: unica.ro
ADVERTISEMENT

Andreea Esca se numără printre vedetele care au fost infectate de noul coronavirus. Vedeta a fost aspru criticată de oameni după ce a făcut marea dezvăluire, iar asta pentru că a fost văzută fără mască de protecție în pubic.

Știrista nu a mai fost văzută în public de când s-a îmbolnăvit, chiar dacă acum este testată negativ și se află acasă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, pe rețelele de socializare a rămas la fel de activă. Ultima postare a stârnit un val de reacții.

Andreea Esca, activă pe Instagram

Pentru că a spus stop vacanțelor în această perioadă, prezentatoarea Pro TV s-a apucat de gătit acasă, iar cum weekend-ul este mereu în sânul familiei, vedeta s-a apucat de făcut biscuți, inspirată de o tânără designer cofetar.

ADVERTISEMENT

„ Duminică am zis sa încerc să fac niște biscuiți veseli ❤️ Urmăresc de mult pe instagram un “designer mai altfel” care face minunății, cel puțin pentru gustul meu. Așadar, mulțumesc pentru inspirație.”, a scris vedeta pe internet.

Oamenii îi sunt fideli Andreei Esca, care își vede liniștită de treabă după ce a ieșit din spital și a revenit la știri. Fanii i-au lăudat inițiativa și au felicitat-o în semn de încurajare. Postarea a adunat zecid e comentarii și mii de like-uri. „ Abia aștept sa ii vad scoși din cuptor.”, a menționat o admiratoare.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, interviu la Pro TV despre coronavirus

Știrista a mărturisit într-un interviu acordat lui Cosmin Stan că atât ea, cât și soțul și fiul lor au fost infectați de noul coronavirus. Cu lacrimi în ochi și într-o postură în care nu a mai fost văzută vreodată, diva de pe Pache a dezvăluit că a trecut prin clipe de foc, însă cel mai afectat a fost Alexander Eram, care a ajuns la terapie intensivă, nu a mai putut respira singur și a fost nevoie de intervenția medicilor care l-au intubat.

Alexia Eram, fiica prezentatoarei tv, nu a fost testată pozitiv, dar asta și pentru că ea nu locuiește cu familia sa, ci cu Mario Fresh în apartamentul pe care părinții i l-au făcut cadou în urmă cu câteva luni.

ADVERTISEMENT