News

Andreea Esca iese la atac! Mesaj dur pentru coronasceptici: ”Parcă suntem într-un război”

06.02.2021 | 14:47
Andreea Esca iese la atac Mesaj dur pentru coronasceptici Parca suntem intrun razboi
ADVERTISEMENT

Rabdă, cât rabdă, dar și când răbufnește… mătură tot în calea ei. După luni întregi în care a preferat să suporte în tăcere toate atacurile și acuzațiile lansate de coronascepticii convinși că și-a înscenat boala din dorința de a manipula opinia publică, Andreea Esca iese la atac.

Și nu oricum, ci printr-un mesaj subtil, dar la fel de dur, transmis cu ajutorul bunului său prieten, Mihai Petre, în emisiunea lansată recent pe canalul său de Youtube. „Oamenii au reacții super ciudate. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia”, susține îndrăgita prezentatoare TV.

ADVERTISEMENT

Printre cei care nu au ezitat să afirme că mărturiile sale din vara anului trecut, când și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit întregul calvar la care a supus-o noul coronavirus, au făcut parte, de fapt, dintr-o amplă strategie menită să inducă panică în rândul populației, se numără și solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

Andrea Esca a răbufnit la adresa coronascepticilor

Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze.

ADVERTISEMENT

Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. coronascepticii). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat.

ADVERTISEMENT

Nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia”, a declarat Andreea Esca.

În mod cert, afirmațiile sale îl vizează și pe Dan Bittman, care nu s-a sfiit să o acuze la vremea respectivă că și-a înscenat boala, cu complicitatea postului din Pache Protopopescu, pentru a induce panică în rândul cetățenilor.

ADVERTISEMENT

Cred că nu-i nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca.

Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi fericită!

Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, spunea solistul trupei Holograf, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT