ADVERTISEMENT
News

Andreea Esca iese la atac! Mesaj dur pentru coronasceptici: ”Parcă suntem într-un război”

Autor: Bogdan Solomon | 06.02.2021 | 14:47
Andreea Esca iese la atac! Mesaj dur pentru coronasceptici: ”Parcă suntem într-un război”
Știrista a răbufnit la adresa celor care au acuzat-o că și-a înscenat boala. Sursa foto: Facebook

Rabdă, cât rabdă, dar și când răbufnește… mătură tot în calea ei. După luni întregi în care a preferat să suporte în tăcere toate atacurile și acuzațiile lansate de coronascepticii convinși că și-a înscenat boala din dorința de a manipula opinia publică, Andreea Esca iese la atac.

ADVERTISEMENT

Și nu oricum, ci printr-un mesaj subtil, dar la fel de dur, transmis cu ajutorul bunului său prieten, Mihai Petre, în emisiunea lansată recent pe canalul său de Youtube. „Oamenii au reacții super ciudate. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia”, susține îndrăgita prezentatoare TV.

Printre cei care nu au ezitat să afirme că mărturiile sale din vara anului trecut, când și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit întregul calvar la care a supus-o noul coronavirus, au făcut parte, de fapt, dintr-o amplă strategie menită să inducă panică în rândul populației, se numără și solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

ADVERTISEMENT

Andrea Esca a răbufnit la adresa coronascepticilor

Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze.

Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

ADVERTISEMENT

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r. coronascepticii). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat.

Nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook. Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia”, a declarat Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

În mod cert, afirmațiile sale îl vizează și pe Dan Bittman, care nu s-a sfiit să o acuze la vremea respectivă că și-a înscenat boala, cu complicitatea postului din Pache Protopopescu, pentru a induce panică în rândul cetățenilor.

Cred că nu-i nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar părerea mea e că nu e nimic adevărat. S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi fericită!

Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul, care în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, spunea solistul trupei Holograf, în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!