Life

Andreea Esca, imagini rare din 1992. Cum arăta știrista de la Pro TV cu părul lung și ondulat

Andreea Esca a publicat imagini rare din 1992, atunci când a debutat în televiziune. Cum arăta vedeta cu părul lung și ondulat?
22.11.2022 | 14:45
Andreea Esca imagini rare din 1992 Cum arata stirista de la Pro TV cu parul lung si ondulat
Andreea Esca a publicat imagini din 1992. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca lucrează la Pro TV de mai bine de un sfert de secol, dar puțini își amintesc cum arăta știrista la începutul anilor ’90. Prezentatoarea a postat câteva imagini de când se afla la debutul carierei în televiziune.

Andreea Esca, imagini rare din 1992, atunci când a debutat în televiziune

Ieri, 21 noiembrie, a fost Ziua Mondială a Televiziunii. Cu această ocazie, Andreea Esca a postat câteva fotografii de când era la început de drum în cariera jurnalistică.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost realizate cu mai bine de 30 de ani în urmă, iar prezentatoarea Știrilor Pro TV arăta foarte diferit atunci.

Telespectatorii sunt obișnuiți să o vadă pe Andreea Esca cu aceeași coafură încă din 1995, dar părul ei nu a fost mereu aranjat în acest fel.

ADVERTISEMENT

Jurnalista avea părul lung, mai închis la culoare și ondulat, atunci când a plecat în prima ei delegație în afara țării. La vremea respectivă, știrista lucra la postul de televiziune SOTI.

În plus, nici nu avea aceeași vestimentație ca acum. În fotografiile postate, vedeta purta blugi și tricou, dar și cămașă albă cu pantaloni negri.

ADVERTISEMENT

“De ziua mondială a televiziunii vă las aici niște fotografii din prima mea delegație:) ‘peste hotare’! SOTI, 1992 ❤️”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor postate pe Facebook și pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Andreea Esca, dezvăluiri despre cariera în televiziune

Andreea Esca este cea mai apreciată și longevivă prezentatoare de știri din România. Vedeta în vârstă de 50 de ani și-a petrecut mai bine de jumătate din viață la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În 1992, Andreea Esca a devenit prezentator de știri la SOTI, un post de televiziune local. Acela a fost debutul ei pe micile ecrane.

Ulterior, după ce a muncit mult și a făcut chiar și un stagiu la CNN, în SUA, Andreea Esca a revenit în România și s-a angajat la Pro TV, post la care lucrează din 1995. De 27 de ani, jurnalista prezintă știrile de la ora 19.

La un moment dat, vedeta a vorbit despre cum era televiziunea în anii ’90.

“Și atunci îmi plăcea la fel de mult. Cred că între timp s-a acumulat experiență și mi se pare mai ușor să trec peste momente pe care le considerăm mai dificile sau vreo problemă tehnică, lucruri din astea concrete.

Cred că încet, încet înveți să faci în așa fel încât să nu se observe absolut nimic în fața telespectatorilor. 

Cred că acumulezi această experiență și te ajută foarte mult. Începi să cunoști din ce în ce mai mulți oameni, stabilești relații de prietenie care te ajută ca după ceea să iei un interviu sau să vorbești cu persoana respectivă, să afli informații importante.

Cred că toți acești ani te fac mai bun și mai sigur pe tine. Eu nu știu dacă sunt impulsivă, nu sunt nici cea mai calmă persoană, dar cred că nu există o rețetă, simți într-un anume moment ce trebuie să faci.

Sunt instinctuală.”, a declarat jurnalista într-un interviu pentru Libertatea.

ADVERTISEMENT
Tags: