Life

Andreea Esca împlinește 50 de ani. Care e motivul pentru care știrista are aceeași coafură de peste 27 de ani

Andreea Esca împlinește 50 de ani. Care este motivul pentru care prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19 are aceeași coafură încă din decembrie 1995?
29.08.2022 | 07:05
Andreea Esca implineste 50 de ani Care e motivul pentru care stirista are aceeasi coafura de peste 27 de ani
Andreea Esca împlinește vârsta de 50 de ani. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Pe 29 august 2022, Andreea Esca schimbă prefixul și împlinește vârsta de 50 de ani. Prezentatoarea Știrilor Pro TV de la ora 19 face parte din echipa trustului încă de la înființarea acestuia, în 1995.

Cum arăta Andreea Esca la prima apariție la Știrile Pro TV

Andreea Esca a apărut prima dată la Pro TV pe 1 decembrie 1995, atunci când a fost înființat postul TV.

ADVERTISEMENT

Știrista a debutat cu celebrul salut “Bună seara, România! Bună seara, București” în urmă cu aproximativ 27 de ani, pe care îl folosește în fiecare an, pe 1 decembrie.

Prezentatoarea nu s-a schimbat foarte mult în anii care s-au scurs de la prima apariție la Pro TV. Deși a păstrat aceeași coafură până în prezent, Andreea Esca avea părul mai închis la culoare la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

În decembrie 1995, vedeta avea părul șaten, iar cu timpul și-a deschis culoarea și a rămas la blond. Andreea Esca poartă un sacou roșu la fiecare aniversare a postului de pe Pache Protopopescu, așa cum a avut la prima sa apariție.

Andreea Esca Pro TV 1995
Prima apariție a Andreei Esca la Pro TV, pe 1 decembrie 1995. Sursa foto: Capturi YouTube/ Colaj Fanatik

Cu toate că a devenit cunoscută la Pro TV, Andreea Esca și-a început cariera în televiziune mult mai devreme. Prezentatoarea avea doar 19 ani atunci când a debutat pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a urmat cursurile Școlii Superioare de Jurnalistică, iar la începutul anilor ’90 și-a început cariera la SOTI, tot în calitate de prezentatoare, deși nu avea experiență în domeniu. De asemenea, prezentatoarea a urmat și un stadiu de practică la CNN.

Din 1995, prezintă constant Știrile Pro TV de la ora 19, de luni până vineri, cu mici întreruperi datorate concediilor. Este cea mai longevivă prezentatoare de știri a postului de pe Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

În afară de aparițiile pe sticlă, prezentatoarea a realizat emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de la Europa FM. Totodată, conduce și revista de lifestyle feminin Alist Magazine.

De-a lungul carierei, Andreea Esca a primit mai multe premii, cum ar fi Premiul pentru cel mai bun prezentator de știri (2001, 2002, 2003), Premiul CNA (2003), Femeia Anului 2003 (revista Avantaje), Cel mai iubit om de televiziune (2003) și Premiul de Excelență (TV Mania, 2008).

De ce nu și-a schimbat știrista coafura niciodată

În cei aproape 27 de ani de când apare la Pro TV, Andreea Esca și-a păstrat aceeași tunsoare bob, cu mici schimbări.

Vedeta a avut mai multe nuanțe de păr și a mai apărut cu bucle sau cu părul prins, din când în când, însă nu a renunțat niciodată la coafura care a făcut-o cunoscută.

În cadrul unui interviu mai vechi, Andreea Esca a dezvăluit că nu are un contract care o obligă să-și păstreze coafura. Prezentatoarei i-a plăcut această tunsoare încă de la început și a ales să o păstreze întrucât i se potrivește foarte bine.

“Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală.”, declara Andreea Esca pentru Libertatea, în 2013.

Cu toate acestea, vedeta recunoaște că singurele schimbări pe care le-ar face ar fi să-și lase părul mai lung și să revină la culoarea naturală.

“L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă.”, a adăugat vedeta.

De obicei, Andreea Esca își ondulează părul vinerea. De ceva timp, vedeta are părul ceva mai lung decât înainte, dar pieptănătura este aceeași.

Momentul în care Andreea Esca a apărut coafată diferit

În mai 2021, Andreea Esca și-a surprins telespectatorii atunci când a apărut la pupitrul știrilor Pro TV cu o altă coafură.

Prezentatoarea a ales să-și prindă șuvițele din față la spate, iar noul look a fost pe placul fanilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

La acel moment, mulți i-au scris vedetei că această coafură o prinde foarte bine. În plus, felul în care și-a aranjat părul atunci o face să arate mult mai tânără, au mai spus alții.

“V-a stat superb cu această coafură! Să o abordați cât mai des!/ Părul ți-a stat superb! Ținuta de asemenea. Ai arătat cu câțiva ani mai tânără./ Te prinde foarte bine coafura!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

ADVERTISEMENT
Tags: