Life

Andreea Esca, ironică la adresa lui Dan Negru după ce a zis că n-ar fi rău să se afle ce salariu are la PRO TV: „Nu mă deranjează deloc”

Andreea Esca nu mai poate evita întrebările despre salariul ei, însă de data asta a oferit un răspuns ironic și diplomat.
16.09.2022 | 17:33
Andreea Esca ironica la adresa lui Dan Negru dupa ce a zis ca nar fi rau sa se afle ce salariu are la PRO TV Nu ma deranjeaza deloc
Andreea Esca, vedetă PRO TV. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a fost întrebată a nșpea oară despre salariul ei, punându-i-se în evidență provocarea pe care i-a lansat-o Dan Negru în urmă cu câteva luni.

Andreea Esca îi răspunde lui Dan Negru legat de salariul ei: „Mi se pare o glumă foarte bună”

Prezentatoarea Știrilor de la PRO TV a avut un răspuns ușor ironic atunci când i s-a spus ce declarase Dan Negru despre banii pe care îi câștigă realizatorii de televiziune.

ADVERTISEMENT

Diplomată, dar cu ironia la bord, Esca a încheiat tranșat subiectul din câteva vorbe, pentru Prima TV: „Nu mă deranjează deloc. Mi se pare o glumă foarte bună”.

„Ce mă enervează cel mai tare e că nu sunt publice salariile! Mie mi-ar plăcea să fie publice, adică să nu existe confidențialitatea aia.

ADVERTISEMENT

Eu sunt primul care aș veni, i-am și zis la un moment dat Andreei Esca să ieșim amândoi cu salariile. Jimmy Fallon, de exemplu, zice cât câștigă. A început San Remo zilele astea, ăia își fac publice câștigurile!’, spunea Dan Negru pentru cancan.ro.

Vedeta pleacă în croazieră cu Gwyneth Paltrow

Revenind la Andreea Esca, vedeta PRO TV se pregătește pentru un moment extrem de important, o vacanță în care speră să o întâlnească pe celebra actriță Gwyneth Paltrow.

ADVERTISEMENT

„Am să plec într-o croazieră. Este un program pe care l-a lansat Gwyneth Paltrow. Așa ar trebui, să ne întâlnim acolo”, a mai spus Esca în emisiunea „Exclusiv VIP”.

O altă întrebare care i se pune des prezentatoarei care de curând a împlinit vârsta de 50 de ani este cum reușește să se mențină în formă. Vedeta de la PRO TV a spus că nu are vreun mare secret, dar a recunoscut că este mai atentă la ceea ce mănâncă și folosește mai multe produse de înfrumusețare decât în tinerețe, de pildă.

ADVERTISEMENT

„Nu fac nimic altfel decât făceam. Poate că sunt mai atentă la ce mănânc. Folosesc mai multe creme decât foloseam înainte. E important să ai alături oameni veseli, activi, tineri, cu idei. Ăsta e secretul”, a completat Esca.

ADVERTISEMENT