Life

Andreea Esca, lăsată fără replică. Ce a spus Andi Moisescu despre salariul știristei Pro TV

Andi Moisescu a glumit cu privire la salariul colegei sale, Andreea Esca. De-a lungul timpului, au existat mai multe speculații cu privire la suma pe care știrista o încasează de la Pro TV.
12.05.2022 | 18:06
Andreea Esca lasata fara replica Ce a spus Andi Moisescu despre salariul stiristei Pro TV
Andi Moisescu a făcut dezvăluiri despre salariul Andreei Esca. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare de știri din România. Apare la televizor încă din 1995, iar de-a lungul timpului s-au vehiculat mai multe zvonuri cu privire la salariul pe care l-ar încasa de la Pro TV. Vedeta s-a ferit de fiecare dată să ofere detalii despre acest subiect, însă Andi Moisescu a dat de înțeles că suma nu este deloc nesemnificativă.

Dezvăluirile făcute de Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca

Andreea Esca s-a ferit întotdeauna să vorbească despre salariul pe care îl încasează de la Pro TV, fapt care a lăsa loc interpretărilor. S-a spus de-a lungul timpului că suma s-ar ridica la câteva mii de euro lunar, însă vedeta a preferat să păstreze discreția.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Andreea Esca nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că nu se uită la bani atunci când îi place ceva.

În cadrul unui interviu difuzat în emisiunea La Măruță, știrista vorbea despre cea mai scumpă ținută pe care a achiziționat-o și a dezvăluit că nu știe care este aceasta.

ADVERTISEMENT

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca.

Andi Moisescu: „Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul”

Andi Moisescu a intervenit și a spus, în spirit de glumă, că e normal acest lucru și că probabil nici măcar ea nu știe ce salariu primește de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. 

Îi zice, ‘E ok, introduceți PIN-ul’, și tot cu ochii închiși o face”, a spus juratul Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a adăugat apoi că Andreea Esca poate purta orice ținută își dorește, pentru că va arăta oricum extraordinar, indiferent de obiectele vestimentare alese.

ADVERTISEMENT