Life

Andreea Esca, mărturisiri surprinzătoare. Cum și-a câștigat primii bani îndrăgita prezentatoare

05.01.2021 | 20:06
Andreea Esca marturisiri surprinzatoare Cum sia castigat primii bani indragita prezentatoare
Andreea Esca, mărturisiri surprinzătoare. Cum și-a câștigat primii bani
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, cea mai îndrăgită știristă din România, și-a surprins fanii cu declarațiile referitoare la modul în care și-a câștigat primii bani și pe ce i-a cheltuit.

Salariul Andreei Esca a starnit controverse de-a lungul timpului, fanii acesteia fiind curioși cu privire la cât câștigă vedeta de la PRO TV, dar jurnalista nu a confirmat niciodata sumele colosale.

ADVERTISEMENT

Recent, Andreea Esca a mărturisit cum și-a câștigat primii bani, înainte de a intra în lumea televiziunii și de a ajunge cea mai celebră prezentatoare de știri din țară.

Cum și-a câștigat Andreea Esca primii bani

Andreea Esca a mărturisit că, înainte de a se angaja la postul de pe Pache și de a deveni celebră, și-a câștigat primii bani primind un rol într-un film. Știrista de la PRO TV a dezvăluit pe ce și-a cheltuit primul salariu.

ADVERTISEMENT

,,Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva”, a spus vedeta.

De-a lungul timpului, încă din anul 1995, de când a apărut prima dată la pupitrul știrilor, Andreea Esca a avut același look, iar fanii vedetei s-au întrebat mereu de ce nu-și schimbă știrista coafura niciodată.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a mărturisit că, deși și-a schimbat culoarea părului de mai multe ori, frizura a rămas mereu aceeași, de vină fiind clauzele contractuale dintre ea și conducerea postului.

Nu este de mirare că Andreei Esca nu îi este permis să își schimbe look-ul, de vreme ce, de mai bine de 25 de ani, este imaginea PRO TV-ului, iar numele ei este mereu asociat cu postul de pe Pache. Cu toate acestea, vedeta nu a negat că, atunci când se va retrage de la pupitrul știrilor, își va schimba coafura.

ADVERTISEMENT

„Cine știe, poate că la 70 de ani voi fi o excentrică doamnă în vârstă cu părul lung”, a spus Andreea Esca.

ADVERTISEMENT