Life

Andreea Esca, mesaj dur pentru Dan Bittman, după ce a denigrat-o public?

12.11.2020 | 13:56
Andreea Esca mesaj dur pentru Dan Bittman dupa ce a denigrato public
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a postat o imagine controversată pe Instagram la câteva ore după ce Dan Bittman a declarat în emisiunea lui Mădălin Ionescu că nu crede că vedeta a avut coronavirus și că totul a fost o minciună fabricată.

La câteva ore după ce Dan Bittman a declarat că nu crede că Andreea Esca și familia sa au contactat coronavirus, știrista Pro TV a postat pe Insta Story o imagine în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa mobilului prezintă un mesaj cu destinație. Este oare un mesaj pentru Dan Bittman, care a făcut declarații despre situația cu care diva s-a confruntat în vară?

ADVERTISEMENT

„La naiba, hai să dansăm”, scrie pe husa telefonului lui Mihai Petre, iar imaginea i s-a părut haioasă Andreei Esca, care a ținut să o și distribuie, însă coincidența face că este postată la câteva ore după ce solistul trupei Holograf a făcut mărturisirile uluitoare.

Dan Bittman acuzații dure la adresa Andreei Esca: „Cred că nu e nimic adevărat acolo”

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

ADVERTISEMENT

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

 Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, este declarația stupefiantă făcută de Dan Bittman.

ADVERTISEMENT