ADVERTISEMENT
Life

Andreea Esca, mesaj dur pentru Dan Bittman, după ce a denigrat-o public?

Autor: Ionuţ Cataramă | 12.11.2020 | 13:56
Andreea Esca, mesaj dur pentru Dan Bittman, după ce a denigrat-o public?

Andreea Esca a postat o imagine controversată pe Instagram la câteva ore după ce Dan Bittman a declarat în emisiunea lui Mădălin Ionescu că nu crede că vedeta a avut coronavirus și că totul a fost o minciună fabricată.

ADVERTISEMENT

La câteva ore după ce Dan Bittman a declarat că nu crede că Andreea Esca și familia sa au contactat coronavirus, știrista Pro TV a postat pe Insta Story o imagine în care apare Mihai Petre cu telefonul în mână, iar husa mobilului prezintă un mesaj cu destinație. Este oare un mesaj pentru Dan Bittman, care a făcut declarații despre situația cu care diva s-a confruntat în vară?

„La naiba, hai să dansăm”, scrie pe husa telefonului lui Mihai Petre, iar imaginea i s-a părut haioasă Andreei Esca, care a ținut să o și distribuie, însă coincidența face că este postată la câteva ore după ce solistul trupei Holograf a făcut mărturisirile uluitoare.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman acuzații dure la adresa Andreei Esca: „Cred că nu e nimic adevărat acolo”

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

 Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, este declarația stupefiantă făcută de Dan Bittman.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!