Life

Andreea Esca nu a avut de ales: “Puneam în pericol business-ul”. Ce i-a cerut PRO TV, ani de zile

Amalia Năstase a avut-o invitată în vlogul ei pe Andreea Esca, vedeta de la Pro TV vorbind pe șleau despre sine, despre relația cu soțul și copiii, dar și despre momentele care le-au consolidat prietenia.
04.10.2021 | 14:28
Andreea Esca nu a avut de ales Puneam in pericol businessul Ce ia cerut PRO TV ani de zile
Andreea Esca, dezvaluiri de senzatie pentru Amalia Nastase Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Amalia Năstase, la emisiunea online pe care a lansat-o – S-o luăm personal, cu doamna Amalia – a avut-o invitată pe Andreea Esca, conversația lor fiind una care a acoperit și subiecte delicate. ”Am obligat-o, am adus-o cu forța”, a spus, din capul locului Amalia Năstase în momentul în care a prezentat-o pe Andreea Esca.

Andreea Esca nu a avut de ales. Ce i-a cerut PRO TV, ani de zile

Andreea Esca a vorbit despre munca ei, recunoscând că, de-a lungul anilor, a reușit să se păstreze în vârf datorită perseverenței. Și asta nu e tot! Andreea Esca a făcut dezvăluiri neștiute despre cei 25 de ani petrecuți la pupitrul Știrilor PRO TV și despre măsurile luate de postul TV pentru a o… ține sub control.

ADVERTISEMENT

”Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer pentru că mi se părea groaznică că era cineva non-stop lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc… Nu-mi plăcea. Doar că se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom și stricăm…

Acum m-am obișnuit pentru că acum e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, și acum îmi convine treaba asta. Dar ideea să mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-ar fi super-rușine” a spus Andreea Esca, la emisiunea Amaliei Năstase.

ADVERTISEMENT

Amalia Năstase, tachinată de soțul Andreei Esca

Povestind despre momentele care le-au consolidat prietenia, Amalia Năstase și Andreea Esca s-au amuzat copios de modul în care s-a îmbrăcat prima la nunta vedetei Pro TV cu Alexandre Eram de acum 21 de ani.

”Îți mai amintești cum am fost eu la nuntă la tine, cum eram îmbrăcată la nuntă la tine. Mi-a trimis bărbatul tău…”, a început, furtunos, Amalia Năstase, iar Andreea Esca, încercând să o salveze pe amica ei i-a replicat: ”Crezi că este cazul să vorbim despre asta?”.

ADVERTISEMENT

Iar Amalia Năstase, dovedind o doză bună de umor și de autoironie a descris, plastic, fotografia pe care a primit-o de la soțul Andreei Esca.

”Eu eram îmbrăcată în fucsia din cap până-n picioare. Aveam și în cap, împletită, o bentiță fucsia. Aveam un top de piele fucsia, era de la o vacă mișto, a murit vaca, și aveam o curea din piele fucsia, niște jeanși fucsia și sandale și geantă fucsia. Și am venit la asta la nuntă și am zis pe mine nu mă interesează cum se îmbracă Esca, eu trebuie să fiu scoasă din cutie. Ce dacă eram în blugi? Dar nu am găsit o fustă fucsia”, a povestit, spre amuzamentul Andreei Esca și al soțului ei, Răzvan Vasilescu, Amalia Năstase.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că te-ai remarcat”, a precizat Andreea Esca, lucru confirmat și de Amalia Năstase: ”Eu cred că am ieșit în evidență… Dacă m-a trimis ăla (soțul Andreei, n. red.) poză după 100 de ani…”.

Andreea Esca, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

Sinceră și cu zâmbetul pe buze, Andrea Esca a vorbit și despre relația cu soțul eiși despre felul în care își împart treburile gospodărești. ”Eu nu gătesc… Alex gătește, acum mâncăm destul d mult în oraș. El face și cumpărăturile. Mă organizează pe mine”, a precizat Andreea Esca.

Mai mult, discutând despre educație și despre ideile cu privire la egalitatea dintre sexe, Andreea Esca a fost categorică într-o anumită privință.

”Nu vreau să fiu egală cu bărbatul. Nu vreau să schimb roata de la mașină, nici nu vreau să știu de unde se deschide centrala. (…) Eu am învățat-o pe Alexia să aibă banii ei cât să fie liberă. Mi se pare deranjant să stai la banii cuiva”, a spus Andreea Esca în vlogul Amaliei Năstase.

ADVERTISEMENT
Tags:
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Tragedie în politică. Un fost ministru a căzut secerat și a murit
Tragedie în politică. Un fost ministru a căzut secerat și a murit
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei