Life

Poza anului, cu Andreea Esca! Ce face vedeta știrilor Pro TV, în pauzele publicitare

Andreea Esca, întoarsă din vacanță, a intrat în studioul Știrilor Pro TV și, în pauza publicitară, a făcut câteva fotografii care s-au viralizat imediat.
08.01.2022 | 10:48
Poza anului cu Andreea Esca Ce face vedeta stirilor Pro TV in pauzele publicitare
Andreea Esca, poza anului, in pauza publicitara a Stirilor Pro TV Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este, fără discuție, o femeie cu mult simț al umorului, zâmbetul ei fiind molipsitor. Iar acum, la înceutul anului, abia întoarsă la pupitrul știrilor de la Pro TV, Andreea Esca a demonstrat că, în pauzele publicitare, se și distrează.

Andreea Esca, poza anului, în pauza publicitară

În pauza publicitară de la știri, Andreea Esca a avut chef să se distreze puțin. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a profitat la maximum de imaginile car erau afișate în spatele ei, pe panul LED din studiul știrilor de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și, având grijă să se suprapună perfect peste panoul unde era afișată o fotografie cu un cățel adorabil, Andrea Esca, cu un zîmbet larg, ca cel al unui copil care tocmai a făcut o șotie, a ridicat foile de pe care poate citi știrile, poziționându-le ca și când ar fi în raza vederii patrupedului canin.

”Când tragi cu ochiul la notițele colegei”, a fost descrierea făcută de Andreea Esca, alătuturi de fotografia postată pe contul ei de socializare. Iar succesul pozei a fost instantaneu, cu mii de like-uri și de comentarii primite.

ADVERTISEMENT

”Poza anului”, a fost comentariul făcut de colega de platou a Andreei Esca, Ramona Păun, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Iar pe lângă comentariile primite pentru felul în care a pozat în pauza publicitară, Andreea Esca a primit mii de urări de onomastica ei, ea purtând și numele Ioana.

Secretul Andreei Esca! Ce nu știu fanii despre vedeta știrilor Pro TV

Andreea Esca, deși are, de fiecare dată, apariții impecabile la pupitrul Știrilor Pro TV, ascunde faptul că, de fapt, ar trebui să poarte ochelari, ea înlocuindu-i cu lentile de contact.

ADVERTISEMENT

„Mamei mele nu i-au plăcut niciodată ochelarii. Eu în schimb, când eram în gimnaziu, am reușit să o conving că nu văd bine la tablă doar că să-mi ia niște ochelari cu rame roz.

Între timp am descoperit și o mică miopie care m-a însoțit toată viață. Și am rămas fan ochelari chiar dacă la jurnal port lentile de contact, că să nu stea nimic între noi”, a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, Andreea Esca pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a revenit la Știrile Pro TV

După o scurtă vacanță petrecută în perioada Sărbătorilor de Iarnă, Andreea Esca a revenit pe micile ecrane în rolul care a consacrat-o: cel de prezentatoare a Știrilor Pro TV.

Vacanța Andreei Esca s-a petrecut în Franța și în România. Inițial, de Crăciun, Andreea Esca a fost în Franța, la socrii ei, unde s-a relaxat în familie. Apoi, de Revelion, Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au pus la cale o mică agapă în compania altor vedete.

Astfel, celebra știristă a avut, de Revelion, invitați precum Gina Pistol și Smiley, Cabral și Andreea Ibacka, precum și Pavel Bartoș alături de soția sa, Anca, și cele trei fete au fost în centrul distracției de Anul Nou.

Petrecerea de Revelion a fost una cu tematică și a fost făcută ca pe vremuri, iar fiecare invitat a venit de acasă cu mâncare tradițională perioadei: ouă umplute, salată beouf, sarmale și alte asemenea bunătățuri.

ADVERTISEMENT
Tags: