Life

Andreea Esca, probleme cu vocea. Prezentatoarea a intrat în repaus vocal și a apelat la remedii naturiste

Andreea Esca are probleme cu vocea. Prezentatoarea Știrilor Protv spune că se află în repaus vocal și a apelat la remedii naturiste.
08.12.2022 | 23:50
Cum își tratează vocea Andreea Esca. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Esca are probleme de sănătate, mai exact, o răceală care i-a afectat vocea. Prezentatoarea Știrilor Protv a spus fanilor, pe rețelele de socializare, faptul că se află în repaus vocal, la recomandarea medicilor.

Andreea Esca, în repaus vocal. Jurnalista se tratează cu remedii naturiste

Andreea Esca, însă, nu vrea să stea departe de pupitrul știrilor, așa că încearcă să se trateze cu medicamente și remedii naturiste.

ADVERTISEMENT

Pe contul său de Instagram, jurnalista a postat imagini în care le arată tuturor cum combate răceala. Printre metode se află și clasica baie cu sare grunjoasă.

”Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip ”pe vechi”: fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir!

ADVERTISEMENT

Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare”, a scris Andreea Esca la unul dintre Instastory-uri.

Andreea Esca a avut Covid-19 în urmă cu doi ani

Nu este pentru prima oară când prezentatoarea Știrilor Protv are probleme de sănătate. În urmă cu doi ani, s-a infectat cu coronavirus și a confirmat acest lucru, după o scurtă perioadă de speculații. Asta după ce s-a observat absența sa de la știri.

ADVERTISEMENT

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți 3”, spunea Andreea Esca în 2020.

La acea vreme, jurnalista mai preciza că nu știa de unde s-a infectat, chiar dacă atunci când cazurile de îmbolnăvire luau amploare a participat la o petrecere cu influenceri.

ADVERTISEMENT

”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Habar nu avem. Chiar am vorbit cu Alex, el fiind primul care a avut practic boala dintre noi. Nu cred că este legat de acea petrecere, pentru că până în ziua de astăzi nu mai este nimeni dintre cei care au fost acolo care să fi avut un rezultat pozitiv, pentru că foarte mulți, mai ales după ce au fost aceste discuții, s-au dus și și-au făcut testul și au ieșit negativ, deci nu cred că este vorba despre această petrecere (…)”, mai detalia Andreea Esca.

Mulți nu au crezut-o atunci pe Andreea Esca, printre care cântărețul Dan Bittman.

ADVERTISEMENT