News

Andreea Esca, probleme de sănătate! Cum se tratează vedeta PRO TV

11.04.2019 | 09:37
Andreea Esca probleme de sanatate Cum se trateaza vedeta PRO TV
ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV Andreea Esca trece prin momente grele, după ce se luptă de câteva zile cu o afecțiune căreia mulți dintre noi i-am căzut victime, zilele acestea. Motivul se pare că îl reprezintă schimbările bruște de temperatură din ultimele zile.

Andreea Esca recurge la metode ”băbești”

Știrista Pro TV suferă de o banală răceală, dar chiar şi aşa, aceasta îi dă mari bătăi de cap Andreei Esca. Ţinând cont că vedeta este zilnic pe drumuri şi este implicată în diverse proiecte, ea are mare nevoie să se facă bine cât mai repede și pentru a aduce știrile Pro TV.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a ajuns chiar să apeleze la leacuri băbeşti pentru a se face bine, iar una dintre acestea este chiar infuzia. “Noapte bună! Încerc orice, doar să-mi treacă răceala asta #cucapulinoala”, a scris Andreea Esca pe Instagram, iar fanii au ţinut să-i ofere imediat câteva sfaturi pentru a se pune cât mai repede pe picioare.

Andreea Esca
Andreea Esca recurge si la metode ”babesti” pentru a-si trata raceala

Andreea Esca a vorbit despre plecarea din televiziune

Andreea Esca a vorbit recent despre plecarea sa de la Pro TV! „La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când și îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu știi verbul a abandona.

ADVERTISEMENT

Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să știi că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deși, am foarte multe lucruri și câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunț la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuției noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aș face ceva… uite, să zicem: , aș zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta!”, a mărturisit emblema postului PRO TV.