Life

Andreea Esca, dată în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar! Lovitură pentru vedeta Pro TV și soțul milionar

Andreea Esca a fost dată în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar, pentru una dintre multele proprietăți ale sale, cotate la milioane de euro, și pe care le deține în România.
15.03.2022 | 17:52
Andreea Esca data in judecata de Administratia Fondului Imobiliar Lovitura pentru vedeta Pro TV si sotul milionar
Andreea Esca și soțul ei au fost dați în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar / Fotomonaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, și soțul ei, Alexandre Eram, au fost dați în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar, instituție care aparține de Primăria Capitalei. Procesul, înregistrat pe 9 martie 2022, pare să aibă ca obiect vila de milioane pe care vedeta Pro Tv o deține în sectorul 2 al Bucureștiului și pentru care s-a tot judecat.

Andreea Esca, încă un proces. Vedeta Pro TV se judecă pentru o casă

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, sunt pârâți într-un nou proces civil. Dați în judecată de Administraţia Fondului Imobiliar, procesul civil are ca și obiect pretențiile instituției cu privire la una dintre proprietățile imobiliare de milioane pe care le dețin vedeta Pro Tv și partenerul ei de viață în sectorul 2 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor FANATIK, pretențiile care constituie obiectul procesului inițiat de insituția subordonată Primăriei Bucureștiului sunt unele de natură financiară.

Contactată de FANATIK, Andreea Esca s-a mulțumit cu un mesaj sec cu privire la procesul pe care îl are cu Administrația Fondului Imobiliar. ”Nu vom comenta pe marginea acestui subiect”, ne-a transmis Andreea Esca despre procesul care a fost înregistrat în urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca s-a judecat ani la rândul pentru vila în care locuiește

Andreea Esca a cumpărat o vilă uriașă într-o zonă bună a Bucureștiului în anul 2004. Doar că, imediat după, au și început problemele pentru vedeta de la Pro TV. În 2005, Esca a fost dată în judecată de RA-APPS care o anunţa că omul de la care Andreea cumpărase casa mai avea nişte probleme cu instituția, iar vedeta care a preluat imobilul trebuia trebuia să dea socoteală.

Procesul, care a durat nu  mai puțin de opt ani, s-a soluționat, într-un final, într-un mod în care a satisfăcut-o și pe Andreea Esca. “Au fost nişte neînţelegeri între RA-APPS şi fostul proprietar, căruia i-a fost retrocedată casa pe porţiuni.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca proces
Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au fost dați în judecată / Foto: captură portal.just.ro

Eu am cumpărat, dar ulterior s-a constatat că mai sunt unele neclarităţi între acesta şi RA-APPS. Este un proces vechi care s-a încheiat, iar problema s-a rezolvat cu bine”, a declarat, la acea vreme pentru Libertatea, Andreea Esca.

Apoi, Andreea Esca a investit o sumă serioasă în casă și a renovat-o așa cum se cuvine, vila ei devenind o adevărată bijuterie arhiotecturală a zonei și locul în care vedeta Tv și soțul ei, Alexandre Eram, locuiesc în cea mai mare parte a timpului.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, dețin un adevărat imperiu imobiliar

Andreea Esca și Alexandre Eram au investit sume serioase în imobiliare, cei doi construindu-și un adevărat imperiu în acest domeniu. Acum, din informațiile apărute de-a lungul timpului, pe lângă vila pentru care s-au judecat ani la rândul, vedeta Pro Tv și soțul ei dețin și unul dintre cele mai frumoase imobile ale Bucureștiului, în sectorul 2, lângă Biserica Armenească, cotat la 500.000 de euro.

De altfel, procesul pe care îl au acum cu Administraţia Fondului Imobiliar este legat, cel mai probabil, chiar de vila din zona Armenească, proprietatea fiind situată în sectorul 2, pe raza Judecătoriei unde a fost dată în judecată vedeta TV.

Casa de vacanță a prezentatoarei TV, situată în Snagov, alături de proprietățile unor personalități precum Ion Ţiriac, Ionuţ Lupescu și Cosmin Olăroiu, valorează, susțin experții, în jur de un milion de euro.

La toate acestea se adaugă și investițiile din turism, Andreea Esca și Alexandre având un complex la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu, deschis acum doi ani. De altfel, deja, Andreea Esca a obținut profit serios acolo, undeva în jurul a 27.000 de euro, așa cum a dezvăluit, în exclusivitate, FANATIK.

De asemenea, Andreea Esca și soțul ei au decis să investească în imobiliare și în Cluj, acolo unde, de ani buni, dezvoltă un hotel. Tot la Cluj, vedeta Pro Tv a cumpărat mai multe proprietăți imobiliare pe care le închiriază în regim hotelier.

La toate acestea se adaugă și un apartament într-o suburbie de lux a Parisului, deținut de Alexandre Eram, proprietatea soțului Andreei Esca fiind evaluată la aproximativ un milion de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: