Fotbal intern

Andreea Esca rememorează interviul cu Gică Hagi. “Am alergat ca o nebună, credeam că îmi explodează bila!”

25.05.2020 | 15:41
Andreea Esca rememoreaza interviul cu Gica Hagi Am alergat ca o nebuna credeam ca imi explodeaza bila
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, emblema jurnalelor PRO TV, rememorează interviul cu Gică Hagi, luat la Gala pe care a avut-o Regele pe 24 aprilie 2001, la București.

Andreea Esca nu uită interviul cu Gică Hagi de la Gala acestuia din 2001

Andreea Esca a părăsit atunci pupitrul Jurnalului de știri de la ora 19:00 pentru a merge în iarbă și a face un interviu chiar cu omagiatul Galei, Gică Hagi, urmând să intre în direct chiar din prima secvență a Jurnalului.

ADVERTISEMENT

Știrista care are acum 47 de ani recunoaște că a avut mari emoții până să ajungă lângă cel cu care trebuia să facă interviul în direct și să poată să dea astfel piesă de rezistență emisiunii de știri.

Ce povestește cea mai cunoscută prezentatoare de la PRO TV

Ea e rememorat toate aceste momente pentru PRO X: „Am alergat ca o nebună atunci. Am hărțuit o mulțime de oameni, pe Victor Pițurcă, frații Becali. Pițurcă nu îmi mai răspundea la telefon.

ADVERTISEMENT

Îmi doream enorm să fac un interviu cu Gică Hagi. Aceasta era misiunea mea. Trebuia să vorbesc cu el înainte să se retragă, la «Gala Hagi».

60.000 de oameni în tribunele Stadionului Național

În cele din urmă, am reușit să ajung la el. Trebuia să intrăm în emisie, eram primul moment din jurnalul de știri. Iar el nu apărea în cadru, credeam că îmi explodează bila. Ca de obieci, după moment, ești fericit că ți-a ieșit, nu mai contează chinurile prin care ai trecut”

ADVERTISEMENT

60.000 de oameni au luat loc atunci în tribunele Stadionului Național, creând o atmosferă incredibilă, aproape imposibil de imaginat pentru ceea ce trăim în aceste zile.

Evenimentul a fost inclus în calendarul oficial FIFA

După turul de onoare al stadionului, Hagi a declarat: “Vă mulțumesc mult! Vă mulțumesc tuturor! N-aș fi crezut că un stadion de 55.000 de locuri să vină să mă vadă numai pe mine. Văd stadionul plin, vă spun că vă iubesc, vă respect și o să fiți în inima mea totdeauna”.

ADVERTISEMENT

Gala Hagi a fost inclusă în calendarul oficial al FIFA și a reprezentat meciul de retragere din echipa națională a celui mai mare fotbalist român. S-a jucat un meci între naționala României și echipa Stelelor Lumii.

ADVERTISEMENT
Tags: