Life

Andreea Esca, replică dură pentru cei care nu au crezut că a avut Covid-19. Ce a transmis vedeta Pro TV

05.02.2021 | 17:24
Andreea Esca replica dura pentru cei care nu au crezut ca a avut Covid19 Ce a transmis vedeta Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Esca s-a îmbolnăvit de Covid-19 în luna iulie a anului trecut, însă reacțiile oamenilor nu au fost tocmai cele pe care le aștepta. Vedeta Pro TV le-a dat o replică dură celor care i-au contestat boala, inclusiv Dan Bittman, solistul Holograf. 

După ce mii de fani au acuzat-o că a primit bani pentru a declara că a fost infectată cu coronavirus, Andreea Esca a încercat să rămână indiferentă la aceste reacții, însă le-a dat o replică haterilor în timpul emisiunii de pe YouTube a lui Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Vara treucută, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a infectat. Soțul ei, Alexandre Eram și Aris, fiul lor, s-au infectat cu virusul, însă partenerul de viață al Andreei Esca a fost în stare gravă.

Andreea Esca, replică dură pentru cei care nu au crezut că a avut Covid-19

Andreea Esca a fost supusă unui val de critici anulm trecut, după ce a recunoscut că ea, fiul și soțul ei au avut Covid. Internauții i-au scris mii de mesaje de hate și au acuzat-o că a primit bani pentru a-și înscena boala.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita prezentatoare a fost invitată în cadrul emisiunii lui Mihai Petre, unde a fost întrebată cum a putut face față comentariilor răutăcioase. Andreea Esca este de părere că pandemia i-a schimbat foarte mult pe oameni, care gândesc și reacționează diferit.

De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că oamenii care au fost interesați de starea ei au vorbit direct cu ea și nu și-au expus părerile pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost puși niciodată în situația aceasta. Noi, omenirea. Această pandemie a modificat complet felul în care oamenii au început să reacționeze. Ne-a dat peste cap pe absolut toți. Unii au reacționat într-un fel, alții, în alt fel. Nu avem noi cum să coordonăm asta sau cum să ne explicăm.

În online noi nu i-am văzut decât pe ei (n.r.pe hateri). Oamenii aceia care au fost afectați, care au înțeles despre ce a fost vorba, care nu aveau nimic rău de spus, m-au sunat, mi-au explicat, nu sunt tipul de oameni care să își pună părerile în scris, pe un Facebook.

ADVERTISEMENT

Oamenii au reacții super ciudate, în momentul ăsta nu există decât păreri pro ori contra. Parcă suntem într-un război. Ori ești cu ăia, ori cu ăia”, a declarat prezentatoarea pe YouTube.

Dan Bittman, convins că Andreea Esca și-a înscenat boala

Dan Bittman a fost unul dintre cei care i-au contestat îmbolnăvirea  Andreei Esca, susținând că nu înțelege cum poate să se întoarcă la pupitrul știrilor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților…

Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.

Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu așa se trece și nu așa se revine la știri, veselă și ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre și motive să fim cuminți și să tăcem”, a declarat Dan Bittman, în urmă cu câteva luni.

Soțul Andreei Esca a fost în stare gravă după ce s-a infectat cu coronavirus

Alexandre Eram, soțul prezentatoarei de la Pro TV, a avut o formă gravă de Covid-19, după ce s-a infectat cu virusul. Acesta a trecut printr-un adevărat coșmar și a stat câteva zile la ATI, moment în care Andreea Esca a fost cuprinsă de panică, mai ales că soțul ei a avut întotdeauna un stil de viață sănătos.

„Lucrurile s-au întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui (n.r. soțului ei) a fost o mare surpriză. Avem în minte că forma gravă o fac doar cei care au boli cronice, care au alte probleme.

Ei bine, iată că Alex care are 50 de ani, nu fumează, face sport, duce o viață foarte ordonată, nu face excese, iată că a făcut cea mai gravă formă. Fiul meu mi-a zis, mama să ştii că pe tata l-au dus la terapie intensivă. A căzut cerul pe mine, simteam că lesin, ca trebuie să-mi revin, nu înţelegeam cum a putut să cedeze organismul unui om atat de puternic. El nu se sperie de nimic, nu îi e frică de nimic,

Îmi spunea nu mai pot, cred că așa arată iadul. Situația se agrava. Mi-a scris la un moment dat, nu știu ce să fac, mă simt foarte rău, mi se propune să fac această transfuzie cu plasmă. Avea dubiile lui, e vorba de transfuzie. Am zis spune da și hai să facem asta”, a mărturisit Andreea Esca în cadrul unui interviu Pro TV, în iulie 2020.

ADVERTISEMENT