Life

Andreea Esca, distracție alături de prieteni, de Revelion. Gina Pistol și Smiley nu au lipsit

Andreea Esca a petrecut noaptea de Revelion alături de cei mai buni prieteni, într-o atmosferă care amintește de vremurile trecute. Gina Pistol și Smiley s-au numărat printre invitați.
01.01.2022 | 14:12
Andreea Esca distractie alaturi de prieteni de Revelion Gina Pistol si Smiley nu au lipsit
Andreea Esca, petrecere cu tematică. Vedeta a avut aproape invitați pe măsură, de Revelion. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra știristă de la Pro TV a avut o tematică de Revelion la care vedetele au răspuns afirmativ, dovadă distracția și veselia de care s-au bucurat cu toții până în zorii zilei.

Voia bună a fost la ea acasă, invitații profitând de fiecare clipă petrecută împreună. Gina Pistol și Smiley nu au ratat ocazia de a sărbători Revelionul împreună cu Andreea Esca.

ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka, precum și Pavel Bartoș alături de soția sa, Anca, și cele trei fete au completat atmosfera de anul nou.

Andreea Esca, petrecere cu tematică. Vedeta a avut aproape invitați pe măsură, de Revelion

Anii 1982, muzica de petrecere grecească sau cu tendințe orientale au fost ingredientele care nu au lipsit de la petrecerea organizată de prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Fiecare invitat al Andreei Esca a venit de acasă cu tot felul de preparate culinare, printre care se numără: ouă umplute, salată boeuf, chifteluțe și tot felul de alte bunătăți tradiționale.

S-a dansat, s-a râs și s-a gătit, prezentatorul de la „Ce spun românii?” fiind filmat cel mai des în bucătărie. Cabral și-a luat foarte în serios rolul de bucătar.

ADVERTISEMENT

Miezul nopții i-a găsit pe toți afară, în curtea locuinței, la un foc de tabără. Andreea Esca și restul invitaților au numărat secundele până la intrarea în noul an.

Focul de artificii impresionant a fost urmărit cu foarte mare atenție de vedetele de la Pro TV și Antena 1, dar mai ales de copiii acestora.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și Pavel Bartoș, dans în noaptea dintre ani

Momentul cel mai vizionat de pe Instagram a fost cel mai probabil dansul dintre Andreea Esca și Pavel Bartoș. Cei doi au demonstrat că sunt foarte talentați când vine vorba de dans.

Prezentatorul de la „Românii au talent” și știrista au pus în scenă câțiva pași de-ai coregrafului Mihai Petre, care a plecat de curând la Antena 1, unde a câștigat Asia Express.

Cabral, Pavel Bartoș și Smiley au dansat pe hiturile Loredanei Groza, care o perioadă destul de lungă de timp a făcut parte din echipa de la Pro TV.

ADVERTISEMENT