News

Andreea Esca s-a întors la pupitrul Știrilor PRO TV. Cum arată acum, după s-a vindecat de Covid-19

23.07.2020 | 20:26
Andreea Esca sa intors la pupitrul Stirilor PRO TV Cum arata acum dupa sa vindecat de Covid19
ADVERTISEMENT

Andreea Esca s-a întors la pupitrul Știrilor PRO TV după ce s-a vindecat de noul coronavirus.

Vedeta PRO TV a prezentat, din nou, știrile după două săptămâni de absență cauzate de infectarea cu Covid-19.

Andreea Esca a prezentat știrile PRO TV de la ora 19:00, în 23 iulie, după ce fusese înlocuită de colega ei Oana Andoni din 10 iulie 2020.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor PRO TV, după ce a fost bolnavă de Covid-19

Esca a publicat o fotografie pe Instagram, simultan cu momentul în care prezenta știrile, în care a scris „Acasă” în descrierea imaginii.

Fanii i-au urat sănătate și s-au bucurat că femeia s-a întors la pupitrul știrilor PRO TV.

„Sănătate şi vremuri bune! Ai demonstrat încă o dată că eşti un simbol, indiferent de zgomotul de fond“, a scris un fan. „Bine ai revenit, îmi era dor să te văd“, a fost o altă urare.

ADVERTISEMENT

PRO TV a „interzis” presei să scrie pe larg despre subiect, însă mai multe ziare au aflat că vedetele postului tv s-au infectat cu Covid-19 la o petrecere fără reguli de pe litoral, din stațiunea Olimp.

Zeci de vedete au participat la inaugurarea unui hotel de lux din Olimp, printre care Andreea Esca, Delia și formația Auzr.

ADVERTISEMENT
Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor
Andreea Esca a revenit la pupitrul știrilor

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat în stilul caracteristic întregul eveniment nefericit.

Nu cred că acest gest aparține echipei editoriale, echipei jurnalistice PRO TV. Cred că este vorba despre un exces de zel al unor juriști ai postului, care au ținut să se asigure, au crezut că astfel pot să prevină eventualele daune de imagine pentru postul PRO TV, în urma faptului că niște angajați s-au infectat cu COVID Simplul fapt că PRO TV a confirmat zvonurile în legătură cu infectările arată faptul că a fost o greșeală acea ieșire inițială, acel comunicat A fost un excel de zel, niște oameni, cu siguranță juriști, pentru că acel comunicat este clar opera unor avocați, nu a unor jurnaliști. Acești avocați au dorit să preîntâmpine niște speculații”, a explicat Popescu în direct la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Tags: