Life

Andreea Esca, sub lupa Iuliei Albu. Ce spune despre celebra coafură a îndrăgitei prezentatoare

08.04.2021 | 12:07
Andreea Esca sub lupa Iuliei Albu Ce spune despre celebra coafura a indragitei prezentatoare
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a ajuns sub lupa criticului de modă Iulia Albu, care a analizat celebra tunsoare a renumitei prezentatoare. Nici stilul vestimentar nu a fost trecut cu vederea de fosta soție a designerului Mihai Albu. 

Stilista este de părere că vedeta de la Pro TV nu mai poate renunța la tunsoarea care a consacrat-o pe sticlă, mai ales că nu prea mai poate face ajustări majore după ce în ultimii 20 de ani a apărut numai așa în fața telespectatorilor știrilor de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu nu are foarte multe critici la adresa Andreei Esca, deși spune că are un stil care pe alocuri nu o prinde deloc bine. Vedeta susține că o prind de minune imprimeurile, dar și zona florală, însă nu trebuie să mai poarte niciodată cizme lungi.

Iulia Albu, analiză despre stilul și coafura prezentatoarei Andreea Esca

Un sfat sfat venit din partea Iulie Albu pentru prezentatoarea de la Pro TV este să fie mai îndrăzneață și să poarte încălțări colorate, chiar dacă întreaga ținută este colorată. De asemenea, stilista apreciază enorm că Andreea Esca nu pozează într-o femeie perfectă.

ADVERTISEMENT

Așa cum se poate observa și din imaginile publicate pe rețelele de socializare, vedeta apare fără machiaj, cu bigudiuri în cap sau foarte naturală. Știrista nu apelează la programe de modificare a pozelor, lucru care o face să pară foarte „umană”.

„Andreea Esca are un stil al ei care poate părea depășit de multe ori, dar, în primul rând, prin ceea ce face, ea nu are cum să aibă vreo altă coafură vreodată. Interpretările sunt foarte puține cele care se pot face. Este bine așa.

ADVERTISEMENT

Ea are câteva zone, este ori în acea zonă de imprimeuri care o prind bine, îi place mult zona florală. Ce aș face diferit în ce face ea? Nu aș purta cizme niciodată. Mi se pare că o femeie minionă care este bine proporționată nu are de ce să poarte acele cizme. Cizmele acelea până la genunchi. 

Ea poate să poarte și balerini, nu este nicio problemă, poate să poarte și tocuri. Și încă o sugestie pe care aș avea-o este ca atunci când poartă culoare să poarte și pantofii colorați. Adică să nu poarte pantofi negri dacă are rochie roșie. Lucru pe care îl mai face.

ADVERTISEMENT

Ea este într-o linie foarte clară. Îmi place că mai postează imagini în care nu este diva absolută. Mi se pare că este această parte umană a ei. (…) N-am spus că Andreea e bine în toate imaginile. A avut și Andreea Esca apariții nu foarte reușite. Se mai întâmplă.

Mi se pare foarte bine faptul că ea nu promovează o imagine foarte prelucrată, pare foarte fresh, nu se prelucrează în fotografiile de Instagram. E un act de asumare”, a declarat Iulia Albu la rubrica „Marțea neagră” din emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT