Life

Andreea Esca, top gafe colosale, în direct, la Pro TV – Video

04.07.2020 | 12:28
Andreea Esca top gafe colosale in direct la Pro TV  Video
Andreea Esca
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, însă, de-a lungul timpului, a reușit să memoreze câteva gafe pe care le-a făcut, în direct, la PRO TV.

Vedeta știrilor de la ora 19:00 este de 25 de ani realizator-prezentator la PRO TV și se numără printre cei mai vechi oameni din televiziunea de pe Pache.

ADVERTISEMENT

Soția lui Alexander Eram nu și-a schimbat niciodată locul de muncă, fiind văzută, seară de seară, de luni până vineri, în permanență, la PRO TV

Andreea Esca, gafe la TV

La fel ca toți oamenii care prezintă știri, prezentatoarea TV nu a fost scutită de bâlbe sau gafe în momente neașteptate. În timp ce se afla în direct, fără să-și dea seama de acest lucru, Andreea Esca a făcut câteva gafe  la PRO TV chiar în timpul jurnalului de știri.

ADVERTISEMENT

Fanatik a realizat un top de gafe și bâlbe pe care Andreea Esca le-a făcut în cei 25 de carieră profesională.

Esca, Ferma Animalelor-Ferma vedetelor

Una dintre cele mai amuzante gafe pe care Esca le-a făcut a fost atunci când a spus ”Ferma animalelor”, în loc de emisiunea „Ferma vedetelor”, emisiune moderată de Iulia Vântur pe atunci.

ADVERTISEMENT

Esca, în direct la Măruță cu strâmbături

Prezentatoarea TV nu a realizat că se află în direct, iar în momentul în care urma să se facă legătura cu emisiunea La Măruță, vedeta a început să se strâmbe, să discute cu ai săi colegi și să-și pregătească laptopul.

Andreea Esca, în timp ce era live la TV, însă nu știa acest lucru. Foto: Captură TV
Andreea Esca, în timp ce era live la TV, însă nu știa acest lucru. Foto: Captură TV

Andreea Esca și butonul

Cea mai memorabilă gafă pe care prezentatoarea TV a făcut-o a fost la începutul carierei sale, atunci când, fără să știe că e în direct, în timp ce o aranja cineva la păr, Esca își ruga colegii de platou să verifice casca într-un limbaj mai necenzurat.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, Andreea Esca împlinește 25 de ani de PRO TV. Mândră de locul ei de muncă, vedeta TV se identifică cu televiziunea de pe Pache, iar PRO TV-ul cu diva.

Vedeta lucrează ca prezentatoare TV din 1995 la același post de televiziune. Nu și-a schimbat niciodată locul de muncă.

Prezentatoarea TV este căsătorită cu Alexander Eram, împreună au doi copii, pe Alexia și Aris. De asemenea, diva de pe Pache este realizatoarea emisiunii La Radio, de la Europa FM și posesoarea site-ului andreeaesca.com, dar și a revistei Alist Magazine.

Andreea Esca are o relație specială cu cei doi copii ai săi, în special cu fiica sa, Alexia, alături de care merge peste tot, inclusiv în vacanțe.

ADVERTISEMENT