Life

Andreea Esca, un nou look la pupitrul știrilor. Cum arată acum prezentatoarea de la Pro TV

Andreea Esca a apărut cu un nou look la pupitrul știrilor pe care le prezintă de mai bine de 25 de ani la Pro TV. Iată cum arată acum îndrăgita prezentatoare.
20.08.2021 | 10:31
Andreea Esca un nou look la pupitrul stirilor Cum arata acum prezentatoarea de la Pro TV
Andreea Esca, un nou look la pupitrul știrilor. Cum arată acum prezentatoarea de la Pro TV. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a apărut cu un nou look la pupitrul Știrilor Pro TV. Cunoscuta prezentatoare a avut întotdeauna aceeași coafură atunci când a apărut pe sticlă, însă acum a făcut o mică schimbare.

Vedeta a a revenit din concediu și s-a întors la știrile pe care le prezintă de la ora 19, în timpul săptămânii. Telespectatorii au observat schimbarea blondinei, care le-a atras atenția.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, un nou look la pupitrul știrilor. Cum arată acum prezentatoarea de la Pro TV

De peste 25 de ani, Andreea Esca prezintă Știrile Pro TV și niciodată nu a apelat la schimbări drastice de look. Vedeta a revenit dintr-o binemeritată vacanță, însă un detaliu le-a atras atenția telespectatorilor care o urmăresc la știri.

Andreea Esca a apărut cu un nou look la pupitrul știrilor, după ce ani de zile a avut aceeași tunsoare. Vedeta și-a lăsat părul să crească, lucru pe care fanii l-au sesizat imediat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a avut mereu părul tuns până la nivelul mandibulei, în stil bob. La prima ei apariție, în decembrie 1995, Andreea Esca avea părul puțin mai închis la culoare, însă l-a deschis pe parcurs, aceasta fiind singura schimbare semnificativă.

De data aceasta, Andreea Esca s-a vopsit, ca de obicei, cu același blond pe care îl poartă de ani buni. Prezentatoarea nu și-a mai tuns părul și l-a lăsat să crească până la umeri.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat o fotografie pe Instagram cu noul ei look, lucru pe care fanii l-au observat imediat. Deși Andreea Esca nu a vrut să atragă atenția, în mod special, asupra coafurii, multe dintre comentarii au fost legate de părul ei mai lung.

Andreea Esca, un nou look la TV
Andreea Esca, un nou look la TV. Sursa foto: Instagram

Fanilor le-a plăcut noua ei coafură, după cum se poate vedea în comentariile lăsate la postare: „Ce bine vă stă așa cu părul mai lung! Eu de când nu mă mai uit la tv, nu văzusem că intre timp v-ați lăsat părul să crească! Noroc cu Instagram-ul!”, a fost unul dintre mesajele de apreciere.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, vacanță în natură

Andreea Esca s-a bucurat de o vacanță în natură, chiar în locurile în care și-a petrecut copilăria. Știrista a fost la Porumbacu de Sus, unde a făcut plajă și s-a răcorit într-un râu.

În zona respectivă, vedeta deține mai multe case tradiționale, pe care le închiriază oaspeților. Andreea Esca a recondiționat cinci locuințe cumpărate de la localnici, apoi le-a decorat pentru a îmbina confortul cu rusticul, potrivit oradesibiu.ro. 

Andreea Esca este fericită de fiecare dată când ajunge la Porumbacu de Sus, unde se relaxează în natură, departe de agitația din Capitală.

ADVERTISEMENT
Tags: