Life

Andreea Esca, vizită neașteptată după marele interviu de la Pro TV, unde a anunțat că a avut coronavirus, iar soțul ei a fost la terapie intensivă – Foto

21.07.2020 | 11:28
Andreea Esca vizita neasteptata dupa marele interviu de la Pro TV unde a anuntat ca a avut coronavirus iar sotul ei a fost la terapie intensiva  Foto
ADVERTISEMENT

Andreea Esca se află în concediu medical, după ce a stat mai multe zile internată la spital, după ce a contactat noul coronavirus.

Prezentatoarea tv a primit un cadou, pe seară, chiar după interviul pe care l-a dat la Pro TV.

Vedeta a postat imaginea pe Insta Story și a adus mulțumiri persoanei în cauză.

Andreea Esca, vizită neașteptată după ce a zis că a avut coronavirus

Vizibil dărâmată și cu ochii în lacrimi, Andreea Esca a povestit cu lux de amănunte calvarul prin care a trecut în ultima perioadă, dar mai ales cât de îngrijorată a fost pentru soțul ei, Alexander Eram, după ce familia ei a contactat noul coronavirus.
Ultima postare pe Instagram a știristei a fost făcută pe 12 iulie. Pe Insta Story, vedeta a început să fie mai activă.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

După ce a acordat interviul la Pro TV, unde a vorbit despre experiența trăită în ultimele săptămâni, după ce a fost internată în spital atât ea, cât și soțul și fiul ei, vedeta a zâmbit. O persoană dragă i-a făcut o surpriză și a vizitat-o, iar drept cadou i-a adus un buchet mare de flori, de trandafiri albi și roz, care au încântat-o peste măsură pe vedeta Pro TV.

Andreea Esca a primit mai mult buchete de flori. Foto: Insta Story
Vedeta a primit mai mult buchete de flori. Foto: Insta Story

„M-am dus în spital, la Victor Babeș. Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză. Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă. 

ADVERTISEMENT

M-a sunat fiul meu și mi-a spus «Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI». Nu înțelegeam, nu puteam să cred. Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui. Plămânii au fost extrem de afectați. Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă.

Îmi spunea tot timpul că nu mai poate. Credea că așa arată iadul. Situația se agrava și la un moment dat mi-a spus că trebuie să facă o transfuzia cu plasmă. I-am spus să zică da. S-a și întâmplat și a fost foarte bine că a făcut asta”, a spus prezentatoarea știrilor Pro TV.

Andreea Esca, interviu despre cum a afectat-o coronavirus

Vedeta a contactat noul COVID-19, însă de pe data 20 iulie a fost acasă, iar soțul ei, Alexander Eram, urmează să ajungă acasă în câtevaz zile, după ce a stat aproape două săptămâni la terapie intensivă.

Și fiul lor, Aris, a contactat coronavirus, însă, în cazul lui, s-a manifestat ca o mică răceală. Andreea Esca a fost asitomatică, iar fiica lor, Alexia Eram, a fost testată negativ.

ADVERTISEMENT

În prezent, cei trei membri ai familiei Eram sunt testați negativ, însă se recuperează după această perioadă fatidică.