Fotbal international

Andreea Hanca, însărcinată în luna a șasea, gest superb pentru medicii din Cracovia!

21.03.2020 | 15:01
Andreea Hanca insarcinata in luna a sasea gest superb pentru medicii din Cracovia
Andreea, soția lui Sergiu Hanca. FOTO: Instagram/Andreea Hanca
ADVERTISEMENT

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, fotbalist legitimat la Cracovia, a decis să se implice în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Andreea Hanca, însărcinată în luna a șasea, a distribuit baxuri de apă medicilor din spitalele orașului din Polonia.

Andreea Hanca, gest superb pentru medicii din Cracovia

Pandemia de coronavirus a afectat toate sectoarele sociale din multe țări ale planetei, dar, cu siguranță, medicii traversează cea mai dificilă perioadă, fiind expuși în permanență.

ADVERTISEMENT

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, fotbalist care joacă din ianuarie 2019 la Cracovia, a ales să se implice în lupta împotriva coronavirusului.

Printr-o postare pe contul personal de Instagram, Andreea Hanca a anunțat că a distribuit apă în spitalele din orașul polonez.

ADVERTISEMENT

În Cracovia există foarte multe acțiuni caritabile lăudabile, care au scopul de a oferi o mână de ajutor medicilor și persoanelor care luptă împotriva coronavirusului. Mă întrebam cum aș putea ajuta și eu.

Acest virus nu ține cont de rasă, naționalitate sau vârstă, ci atacă pe toată lumea, iar noi toți ar trebui să ajutăm cât de mult putem.

ADVERTISEMENT

De aceea am ales, alături de prietenii mei din Cracovia și de un distribuitor de apă, extrasă din țara mea de origine, România, să ajut medicii care au mare nevoie să fie hidratați în permanență în aceste momente grele”, a transmis Andreea Hanca pe Instagram.

Sergiu Hanca, golgheterul Cracoviei

Din momentul transferului de la Dinamo, Sergiu Hanca a intrat direct în echipa de start a celor de la Cracovia.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, fostul dinamovist este golgheterul celor de la Cracovia, cu opt goluri marcate în cele 25 de meciuri jucate în campionat.

În momentul întreruperii fotbalului din Polonia, din cauza pandemiei de coronavirus, echipa lui Sergiu Hanca ocupa locul trei în clasamentul primei ligi, cu 42 de puncte, la nouă în spatele liderului Legia Varșovia.

  • 27 de ani are Sergiu Hanca
  • 8 goluri a marcat fostul dinamovist în acest sezon
ADVERTISEMENT
Tags: