ADVERTISEMENT
Fotbal international

Andreea Hanca, însărcinată în luna a șasea, gest superb pentru medicii din Cracovia!

Autor: Francisc Oprea | 21.03.2020 | 15:01
Andreea Hanca, însărcinată în luna a șasea, gest superb pentru medicii din Cracovia!
Andreea, soția lui Sergiu Hanca. FOTO: Instagram/Andreea Hanca

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, fotbalist legitimat la Cracovia, a decis să se implice în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Andreea Hanca, însărcinată în luna a șasea, a distribuit baxuri de apă medicilor din spitalele orașului din Polonia.

ADVERTISEMENT

Andreea Hanca, gest superb pentru medicii din Cracovia

Pandemia de coronavirus a afectat toate sectoarele sociale din multe țări ale planetei, dar, cu siguranță, medicii traversează cea mai dificilă perioadă, fiind expuși în permanență.

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, fotbalist care joacă din ianuarie 2019 la Cracovia, a ales să se implice în lupta împotriva coronavirusului.

Printr-o postare pe contul personal de Instagram, Andreea Hanca a anunțat că a distribuit apă în spitalele din orașul polonez.

ADVERTISEMENT

În Cracovia există foarte multe acțiuni caritabile lăudabile, care au scopul de a oferi o mână de ajutor medicilor și persoanelor care luptă împotriva coronavirusului. Mă întrebam cum aș putea ajuta și eu.

Acest virus nu ține cont de rasă, naționalitate sau vârstă, ci atacă pe toată lumea, iar noi toți ar trebui să ajutăm cât de mult putem.

De aceea am ales, alături de prietenii mei din Cracovia și de un distribuitor de apă, extrasă din țara mea de origine, România, să ajut medicii care au mare nevoie să fie hidratați în permanență în aceste momente grele”, a transmis Andreea Hanca pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca, golgheterul Cracoviei

Din momentul transferului de la Dinamo, Sergiu Hanca a intrat direct în echipa de start a celor de la Cracovia.

În actuala stagiune, fostul dinamovist este golgheterul celor de la Cracovia, cu opt goluri marcate în cele 25 de meciuri jucate în campionat.

ADVERTISEMENT

În momentul întreruperii fotbalului din Polonia, din cauza pandemiei de coronavirus, echipa lui Sergiu Hanca ocupa locul trei în clasamentul primei ligi, cu 42 de puncte, la nouă în spatele liderului Legia Varșovia.

  • 27 de ani are Sergiu Hanca
  • 8 goluri a marcat fostul dinamovist în acest sezon
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!