Life

Andreea Ibacka a ajuns la maternitate. Ce mesaj a transmis soția lui Cabral

Andreea Ibacka se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Vedeta a plecat dis de dimineață la spital. Naște sau nu astăzi?
23.09.2021 | 08:29
Andreea Ibacka a ajuns la maternitate Ce mesaj a transmis sotia lui Cabral
Andreea Ibacka a ajuns la maternitate. Ce mesaj a transmis soția lui Cabral. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Adela” a dezvăluit pe rețelele de socializare că a plecat spre maternitate, cu bagajul făcut, dar cu toate astea a transmis un mesaj care ne pune pe gânduri.

Frumoasa blondină și-ar dori ca până diseară să revină acasă, semn că a ajuns la unitatea medicală pentru un control. Oare când naște vedeta în cele din urmă?

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka ar urma să nască perioada aceasta, dar încă nu a spus care este data pe care a programat-o alături de medicul care i-a urmărit sarcina.

Andreea Ibacka, gata să nască? Ce a declarat actrița

„Azi mi-am luat și bagajul cu mine, deși spre să revin să dorm acasă”, este mesajul lăsat de Andreea Ibacka, pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta va deveni mamă curând, dar nu a dezvăluit până acum când a ales momentul, asta pentru că va naște prin cezariană din cauza unor riscuri.

Soția lui Cabral Ibacka a născut și prima oară prin aceeași metodă, în urmă cu circa 3 ani, deși mărturisea în trecut că i-ar fi plăcut să nască natural.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka naște prin cezariană. Care e motivul

În ceea ca privește cea de-a doua sarcină, aceasta decurge normal și actrița este în termen, urmând să devină mamă la finalul lunii septembrie.

„Va fi o naștere prin cezariană, așa că urmează să o programăm mai aproape de data probabilă, în funcție de cum decurge sarcina pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu reușesc să nasc natural, există ceva riscuri considerabile de luat în calcul după cezariana necesară de acum trei ani”, a spus Andreea Ibacka în urmă cu ceva vreme pentru protv.ro.

Actrița va naște un băiat, mai având acasă o fetiță pe nume, Namiko, cu care a realizat recent o ședință foto spectaculoasă. Cabral a fost și el prezent.

Cât despre numele pe care-l va purta bebelușul, blondina este discretă și nu a făcut prea multe dezvăluiri, dar cu siguranță, este unul special cum este și cel al fiicei sale.

ADVERTISEMENT