Life

Andreea Ibacka a dat din casă. A spus tot ce Cabral ar vrea să țină ascuns: „Probabil se întâmplă de la o vârstă”

Andreea Ibacka a făcut publice detalii din familia ei și a lui Cabral. Care este cea mai mare teamă a carismaticului prezentator, dar și când s-au văzut, de fapt, pentru prima dată?
06.07.2022 | 16:20
Andreea Ibacka a dat din casa A spus tot ce Cabral ar vrea sa tina ascuns Probabil se intampla de la o varsta
Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri inedite despre căsnicia cu Cabral. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a dat totul din casă și a spus chiar și lucrurile pe care Cabral, probabil, și-ar dori să le țină numai pentru el. Actrița a dezvăluit care este cea mai mare teamă a soțului său și de ce obișnuiește să numere verile. De altfel, a  recunoscut că prima loc întâlnire nu a avut loc la filmările telenovelei Inimă de țigan, așa cum se știa până acum, ci doi ani mai devreme.

Andreea Ibacka, detalii despre căsnicia cu Cabral. A spus tot ce soțul său și-ar dori să rămână privat

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. În urmă cu câteva luni, prezentatorul Ce spun românii a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns mai multor întrebări despre relația cu soția lui.

ADVERTISEMENT

De această dată, a venit rândul Andreei Ibacka, care a avut parte de aceleași curiozități, într-un test care să demonstreze cât de bine se cunoaște cu partenerul de viață.

Cu toate că la final concluzia actriței a fost una amuzantă, „practic, nu ne cunoaștem deloc, dar ne știm de frică, ceea ce este foarte important într-o căsnicie”, ea a dezvăluit și lucruri mai puțin știute.

ADVERTISEMENT

„Probabil se întâmplă asta de la o vârstă”

Astfel, soția lui Cabral Ibacka l-a dat de gol și a dezvăluit care este cea mai mare teamă a lui. Cu toate că vedetei Pro TV îi place să se ascundă în spatele glumelor, are și puncte sensibile. Din cauza faptului că mulți prieteni i-au murit la vârste fragede, se teme că nu o să apuce să facă tot ce și-a propus.

Din acest motiv, are și foarte multe pasiuni, sare cu parașuta, merge la curse de mașini, călătorește cu rulota și încearcă să ajungă la cât mai multe festivaluri.

ADVERTISEMENT

„Probabil se întâmplă asta de la o vârstă. Criza vârstei mijlocii cred că ne-a lăsat deja, dar după o anumită vârstă ești mai conștient. El numără verile. Că ai atâtea veri să te distrezi.

Pentru el, vara este supremă. El e genul de om care nu trece prin viață pur și simplu. Își dorește să se bucure de fiecare chestie care i se întâmplă.

ADVERTISEMENT

În general, nu spune nu experiențelor. Practic, el are toate pasiunile. Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit mult prea tineri”, a povestit Andreea Ibacka.

Cum s-au cunoscut, de fapt, Andreea și Cabral Ibacka?

Andreea și Cabral Ibacka formează un cuplu din anul 2007. Multă lume știe că s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan, însă actrița a mărturisit că s-au mai văzut o dată, într-o benzinărie.

Chiar dacă Andreea nu l-a simpatizat prea mult la început, au ajuns să se îndrăgostească, iar acum sunt părinții a doi copii. Vedeta a povestit și cum a decurs una din primele lor conversații.

„El mă văzuse și a mai leșinat o dată după mine. El m-a întâlnit într-o benzinărie, cu vreun an-doi ani înainte să fim colegi în Buftea.

Practic, l-am lovit cu leuca în cap de atunci. Asta a fost înainte să ne cunoaștem oficial. Noi nu am debutat așa clasic, nu au cântat îngerii când ne-am văzut. În primă fază, eu nu l-am simpatizat foarte tare și n-am avut o conexiune prea bună.

A fost pentru prima oară când am văzut că face un gest drăguț, aplaudabil, având până atunci doar remarci aiurea, răutăcioase, nepotrivite, din punctul meu de vedere. Întind mâna și el îmi zice, ‘Poftim apa, prăpădito’.”, a mai spus Andreea Ibacka.

 

 

ADVERTISEMENT