Life

Andreea Ibacka a dezvăluit cum a început relația cu Cabral. Cum a cucerit-o prezentatorul pe actriță

17.12.2020 | 12:59
Andreea Ibacka a dezvaluit cum a inceput relatia cu Cabral Cum a cucerito prezentatorul pe actrita
ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 14 ani, actrița din serialul „Adela” dezvăluind recent cum a început relația cu prezentatorul de la Pro TV. Blondina a mărturisit că nu s-a lăsat cucerită prea ușor. 

Vedeta a povestit că au trecut aproximativ 6 luni până când a ieșit la o cafea cu cel care avea să-i devină partener de viață ulterior. Actrița a precizat că iubitul ei nu a renunțat și nu s-a lăsat până când fosta protagonistă din „Inimă de țigan” nu a acceptat.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină recunoaște că i-a plăcut să-l țină pe Cabral puțin în tensiune, precizând că prima întâlnire a fost mai mult între colegi. Cu toate acestea Andreea Ibacka și prezentatorul s-au îndrăgostit la prima vedere, în prezent având o relație foarte frumoasă și unită.

Andreea Ibacka, mărturie despre relația cu prezentatorul Pro TV

„Cam așa a fost, dar fără să-mi fac o strategie din asta. Însă cuceritorul bătrân a fost insistent. Apropo, până și cafeaua aceea n-a fost o întâlnire, a fost ca între colegi (zâmbește)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță a povestit și cum a decurs cererea în căsătorie, dezvăluind că a fost făcută într-o parcare, Andreea Ibacka aflându-se pe balconul locuinței sale. Glumeață și pusă pe șotii, vedeta l-a pus pe Cabral să repete de mai multe ori întrebarea, făcându-se că nu aude ce spune.

„A strigat din parcarea blocului, de l-au auzit toți vecinii mei din Dristor, dar și pofticioșii de la coadă de la shaorma.

ADVERTISEMENT

Bine, și eu l-am pus să repete, mă făceam că nu-l aud bine de la balcon, de la etajul trei”, a completat actrița care joacă în serialul „Adela”, mai arată sursa citată anterior.

Andreea și Cabral Ibacka sunt de 14 ani împreună, dintre care 9 sunt numai de căsnicie. În urmă cu doi ani au devenit și părinți pentru prima oară, Namiko venind pe lume pe cale naturală, întregind astfel relația celor două vedete.

ADVERTISEMENT

Blondina este de părere că micuța i-a unit foarte mult, dar și umorul de care dau dovadă în relație. Actrița este convinsă că înțelegerea este foarte importantă, precizând că ambii sunt persoane orgolioase, însă reușesc să se împace destul de repede după o ceartă.

ADVERTISEMENT