Life

Andreea Ibacka a născut un băiețel. Cum se simte soția lui Cabral: “E a treia oară. Și tot leșinat și plâns”

Andreea Ibacka a născut. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în urmă cu puțin timp. Cum se simte vedeta?
05.10.2021 | 19:43
Andreea Ibacka a nascut un baietel Cum se simte sotia lui Cabral E a treia oara Si tot lesinat si plans
Andreea Ibacka a devenit mamă de băiat. Sursă foto:Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a născut. Soția lui Cabral a adus pe lume cel de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos. Actrița din „Adela” și prezentatorul de la Pro TV sunt mai fericiți ca niciodată, acum că familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Cei doi soți mai au o fetiță, Namiko, în vârstă de aproape trei ani. Cabral mai are o fiică din căsnicia cu Luana Ibacka, Inoke (19 ani).

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a născut

Se pare că venirea pe lume a băiețelului ei i-a dat mari bătăi de cap. Timp de mai bine de o săptămână s-a tot amânat momentul cel mare. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini în care le arăta fanilor că mai are puțin de așteptat, dar că se bucură în acest timp de activități frumoase alături de fetița ei și a lui Cabral, Namiko.

În cele din urmă, prezentatorul TV a făcut, astăzi, 5 octombrie, anunțul mult așteptat și le-a dat dezvăluit fanilor că a dus-o pe Andreea Ibacka la maternitate, acolo unde s-a născut fiul lor, câteva ore mai târziu.

ADVERTISEMENT
Andreea Ibacka a născut
Andreea Ibacka a născut. Sursă foto: Colaj Fanatik/Instagram

Cabral, prima reacție după ce a devenit tată de băiat

Cabral a devenit tată pentru a treia oară. Soția prezentatorului de la Pro TV, Andreea Ibacka, a dat naștere un băiețel perfect sănătos, după ce în urmă cu câteva ore anunța că a intrat în travaliu și se îndreaptă spre spital.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi.

ADVERTISEMENT

Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris gazda de la „Românii au talent”, pe pagina sa de Facebook.

Cum se simte soția lui Cabral după ce a devenit mămică a doua oară

Andreea Ibacka a născut pentru a doua oară. Soția lui Cabral a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cei doi sunt cât se poate de fericiți, acum că familia lor s-a extins.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV și actrița din serialul „Adela” au anunțat sarcina în luna mai, într-un mod inedit. „Încă unul. Livrare: toamna 2021”, au scris cei doi pe rețelele sociale, la momentul respectiv.

Recent, actrița a dezvăluit și sexul bebelușului, deși soțul ei ar fi vrut să rămână o surpriză. De altfel, niciunul dintre ei nu ar fi vrut să facă public acest detaliu, dar blondina a decis să le dea vestea cea mare fanilor.

Vedeta a postat un clip video amuzant în care îl urmărește pe soțul ei în diverse locuri din casă pentru a-i da vestea, deși prezentatorul insista că nu este curios. În final, actrița i-a dat știrea soțului ei, amândoi fiind fericiți că vor avea un băiețel.

În urmă cu câteva luni, invitată la Xtra Night Show, Andreea Ibacka a dezvăluit cum i-a dat vestea soțului ei. În stilul său caracteristic, Cabral a glumit și a spus că pleacă de acasă până când copilul va ajunge la liceu.

„Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău, normale, nu nenorocire.

Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară”, spunea actrița în luna mai.

Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Inimă de țigan” (2007), difuzată pe postul Acasă TV.

Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi, dar au întâmpinat și dificultăți de-a lungul timpului, așa cum se întâmplă în orice căsnicie.

„Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor. Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative.

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”, spunea Andreea Ibacka la Antena Stars.

ADVERTISEMENT