Life
notix pixel id

Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul. Cum a reacționat Cabral: „E nenorocire”

Andreea Ibacka a fost criticată că își neglijează bebelușul, iar Cabral a reacționat imediat.
25.10.2021 | 12:58
Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul. Cum a reacționat Cabral: „E nenorocire”
Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul. Cum a reacționat Cabral. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cabral a reacționat după ce Andreea Ibacka a fost acuzată că își neglijează bebelușul nou-născut. Actrița a fost criticată după ce a postat fotografii de la mare, acolo unde a mers în weekend, împreună cu familia.

Actrița din serialul „Adela” a făcut o fotografie singură, lucru care nu a fost deloc pe placul unor internauți. Blondina a plecat alături de întreaga familie, iar băiețelul născut recent nu a lipsit.

Andreea Ibacka, acuzată că își neglijează bebelușul. Reacția lui Cabral

Cabral a avut o reacție după ce Andreea Ibacka a fost acuzată de internauți că este neglijentă cu bebelușul. Totul a pornit după ce vedeta a postat o fotografie singură, de la malul mării, acolo unde a plecat cu familia.

ADVERTISEMENT

„Prima oară la plajă cu atâția șoricei”, a scris actrița din „Adela” la descrierea pozei.

La scurt timp după ce a postat imaginea, urmăritoarele Andreei Ibacka i-au reproșat că l-a neglijat pe cel mic. Una dintre admiratoare a întrebat-o acum cât timp a fost făcută fotografia, pentru că vedeta nu și-ar neglija bebelușul pentru o poză.

ADVERTISEMENT

„Acum cât timp în urmă este făcută poza? Că nu cred că-l neglijezi bebe pentru o poză”, este comentariul primit de Andreea Ibacka la fotografia respectivă.

După ce a văzut comentariul cu pricina, Cabral a sărit în apărarea soției, în stilul său plin de umor.

ADVERTISEMENT

„Așa, spune-i! Îl neglijează tot timpul! Azi a făcut o poză, ieri a vorbit patru minute la telefon și mi-e rușine să-ți spun ce a făcut azi dimineață… a băut o cafea singură! E nenorocire, îți zic!”, a scris prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”.

Mai multe femei i-au luat apărarea vedetei, spunând că este normal ca o mamă să se relaxeze atunci când simte nevoia.

ADVERTISEMENT

„Orice femeie, mamă, trebuie să aibă un moment de respiro, răutăcioaselor….”, „Este femeie și are dreptul să se recreeze puțin, nu-i ușor cu un bebe mic”, „Dacă face o poza nu înseamnă că neglijează bebelușul!”, au fost trei dintre comentarii.

Andreea Ibacka
Andreea Ibacka, escapadă la mare, alături de familie. Sursa foto: Facebook

Andreea Ibacka s-a refăcut după a doua naștere

Băiețelul Andreei Ibacka și al lui Cabral a venit pe lume pe 5 octombrie, la un spital privat din Capitală. Bebelușul a cântărit 3,420 kg și a avut 52 cm la naștere.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a declarat să s-a recuperat mult mai repede după a doua naștere decât în 2018, atunci când Namiko a venit pe lume.

„Recuperarea este mai ușoară. E totul în regulă și bebe este incredibil. Este un băiețel supercuminte, nici nu știu cu cine seamănă. Mănâncă, doarme, e liniștit. Foarte rar plânge.

La naștere a avut 3.420 de grame și 52 cm. A luat nota 10, premiant. În rest, nimic ieșit din comun. Am fost pur și simplu zăpăcită de atâta dragoste și emoții. Pe parcurs o să vă povestesc mai multe”, a spus vedeta pe rețelele de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri