Life

Andreea Ibacka, anunț de ultimă oră despre naștere: “Întâlnirea cu băiețelul meu…” Ce se întâmplă cu soția lui Cabral

Andreea Ibacka este pe ultima sută de metri cu sarcina. Actrița a făcut în urmă cu puțin timp un anunț despre bebeluș.
29.09.2021 | 14:14
Andreea Ibacka anunt de ultima ora despre nastere Intalnirea cu baietelul meu Ce se intampla cu sotia lui Cabral
Andreea Ibacka, anunț de ultimă oră despre naștere: “Întâlnirea cu băiețelul meu...” Ce se întâmplă cu soția lui Cabral. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Blondina urmează să devină mamă de băiat cât mai curând, mărturisind că în cursul serii de miercuri, 29 septembrie 2021, merge la un ultimul control pentru sarcină.

Vedeta este programată la ultima ecografie de dinaintea venirii pe lume a bebelușului, medicul care o urmărește urmând a stabili data nașterii.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său prin cezariană, așa cum s-a întâmplat și prima oară, când a născut-o pe Namiko.

Andreea Ibacka, veste despre a doua sarcină. Ce urmează să facă

Anunțul a fost făcut de frumoasa actriță în mediul virtual, acolo unde a postat o imagine alături de Oana Moșneag, care apare la rândul ei însărcinată.

ADVERTISEMENT

Cele două joacă în același serial Adela, care se difuzează la Antena 1, în fiecare seară de joi. În producție Oana Moșneag apare însărcinată.

„Andrelele, coregrafia burtici. Până să aflăm cum evoluează sarcinile noastre în serialul Adela (fiți cu ochii pe noi mâine de la 20:30 , #dacaejoieadela), vă anunț că diseară merg la – probabil – ultima monitorizare.

ADVERTISEMENT

Este ultima ecografie dinainte de întâlnirea de zilele viitoare cu băiețelul meu. Să ne țineți pumnii, vă rog!”, a scris Andreea Ibacka pe pagina sa de Facebook.

Andree Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina
Andree Ibacka, pe ultima sută de metri cu sarcina. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum se pregătește Andreea Ibacka de a doua naștere

Între timp, pe o altă pagină de socializare vedeta le-a arătat fanilor cum se „distrează” înainte de venirea pe lume a fiului ei și a prezentatorului de la Pro TV, Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie actrița a distribuit o fotografie în care apar niște pavele, semn că partenerul ei de viață vrea să aibă alee nouă înainte să fie tată de băiat.

Frumoasa blondină speră să fie ultima ecografie pe care o realizează, asta pentru că este extrem de nerăbdătoare să-și cunoască copilul.

„În cazul în care ne întreabă cineva cum ne pregătim și cum ne relaxăm înainte de naștere. Diseară eco, poate ultima…”, este mesajul lăsat de Andreea Ibacka, pe Instagram.

ADVERTISEMENT