Life

Andreea Ibacka, contract important în televiziune. Unde poate fi urmărită soția lui Cabral

Andreea Ibacka, proiect major pe sticlă. Ce emisiune și pe ce post va apărea soția lui Cabral, după filmările de la Adela.
01.01.2023 | 21:46
Andreea Ibacka contract important in televiziune Unde poate fi urmarita sotia lui Cabral
Andreea Ibacka, proiect major pe sticlă. Ce emisiune și pe ce post va apărea soția lui Cabral. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a semnat un contract important în televiziune. Unde poate fi urmărită partenera de viață a moderatorului de la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Vedeta va face echipă cu doi colegi de breaslă.

Andreea Ibacka, proiect major pe sticlă. Ce emisiune și pe ce post va apărea soția lui Cabral

Andreea Ibacka se alătură lui Vlad Gherman și Cristinei Ciobănașu. Cei doi actori vor apărea pe micile ecrane la cârma unui show surpriză începând cu data de 16 ianuarie 2023, de luni până vineri, de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Soția lui Cabral va modera împreună cu cei doi actori o emisiune în care se vor aborda tot felul de subiecte și discuții de la parenting până la beauty. În plus, invitații nu vor lipsi de la canapeaua din platou.

„Eu sunt super happy că din 16 ianuarie vom fi alături de voi în formula aceasta. La Happy Café vorbim pe atât de multe teme frumoase: parenting, educaţie financiară, couple and family tips, beauty şi fashion tricks.

ADVERTISEMENT

Aducem noutăţi în materie de teatru, film şi carte, mergem în culisele serialului Lia, soţia soţului meu.

Invităm alături de noi, pe canafeluţă (cum ne place nouă să o alintăm), unele dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone”, a dezvăluit Andreea Ibacka pentru tvhappy.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, emisiune zilnică la Happy Channel

Andreea Ibacka este foarte încântată de surpriza pe care o pregătește pentru fanii săi de foarte multă vreme. Mai exact, blondina, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor modera pe canalul TV Happy Channel un nou format de infotainment.

Cei trei mai au numai câteva zile libere până când vor aborda subiecte noi, atipice şi deopotrivă inspiraţionale, cu specialişti din diverse domenii. Emisiunea se numește Happy Café și se anunță a fi foarte plăcută.

ADVERTISEMENT

„Împreună ne propunem să vă facem după-amiezele mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare!

Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”, a completat iubitul actriței Oana Moșneagu, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT